aktualnoaktualnopolitikagospodarstvosportiseljena likaživotni stil - lifestylednevni infopretraži slobodnalika.com
STRANICE: 1
AutorPOST
mgrgu248
07.01.2010 16:37:57
poplava u kosinju
to što radite od tih jadnih ljudi u kosinju,nemogu do doktora niti tko pita za njih jedino kad treba glasati..načelnik Turić,županija,HEP..može vas sram bit.. iako ovo čitate znam da se ovom i smijete..sramite se..
X23
25.01.2010 11:21:05
RE: poplava u kosinju
Tako je. Kad već nisu htjeli spriječiti kišu da pada a onda su bar mogli staviti jednu strašno veliku pumpu i ispumpati tu vražju vodurinu negdje. Mogli su recimo pustiti struju u žice pa bi se voda ugrijala i imali bismo veliko toplo jezero što bi i te kako dobro došlo u ove hladne dane.
uznik
06.03.2011 11:38:21
RE: poplava u kosinju
kada kosinj voda poplavi onda su ustrašeni i uspaničeni,ali to se smiri kako voda otpada i normalizira se stanje.No kada se poslije toliko izlivene vode po Kosinjanima proba ublažiti obeštećenjem,kao proglašenjem elementarne nepogode i ponude se neka novćana sredstva onda Kosinjane zavade i to tko doli njihovi predstavnici u vlasti i u opoziciji želeći svi izvući koristi iz toga.Općinski načelnik pere ruke u zamućenoj kosinjskoj političkoj vodi i prepušta to savjesti svojih tlačiteljima Kosinjana IVANU JUGOVIĆU CULI I MILORADU VIDMARU BAJI KOJI NAJPRIJE SEBI PODJELE ODŠTETU OD NEKOLIKO DESETAKA TISUĆA KUNA,A NISU NIMALO USTVARI BILI OŠTEČENI JER SU IM KUĆE I GOSPODARSKI OBJEKTI IZVAN DOSEGA POPLAVE,A NAĆELNIK TO SMATRA MORALNIM ČINOM UMJESTO DA IH BAREM MALO UKORI,A OVI DRUGI SIGURNJAK I DELAČ OPOZICIONARI NITI KOGA PREDSTAVLJAJU NEGO MISLE KAKO I NA KOJI NAČIN DOMOĆI SE NOVCA NARAVNO NA PREVARANSKI NAČIN KAKO SU TO NAUČILI KROZ TJEK NJIHOVOG PODUZETNIŠTVA I RATNOGA PLIJENA.
STRANICE: 1