aktualnoaktualnopolitikagospodarstvosportiseljena likaživotni stil - lifestylednevni infopretraži slobodnalika.com
STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
AutorPOST
X23
24.05.2009 20:36:33
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Najprije moram primijetiti pokušaj lažnog predstavljanja nekog sa nadimkom hadezeovac. Drugi put pripazi na izražavanje a ovaj put ti slobodno DADNI sve glasove Peri. HDZ-ovci ne mijenjaju mišljenja i stranke za razliku od drugih.
Štovani Viper, da vi ste za gospođu Mažar sa Sokačeve liste rekli da je žena dokazanog četnika. To je ružno, jako ružno od vas i ne biste se smjeli tako ponašati ako planirate dobiti izbore za 4 godine. Kažete da su vaša djeca velika i da se neće vratiti u Korenicu, da nemamo školu u Korenici i još dosta toga. Sad ja vas moram podsjetiti da o školstvu odlučuje prosvjeta a ne načelnik općine i da u skorije vrijeme nećemo dobiti fakultet u korenici ali ne krivicom HDZ-ovskog načelnika općine. To vam je valjda jasno pa o tome ne trebamo više. Kritike o sadnji cvijeća, dakle ne valja kad radimo i kad ne radimo.
Prepoznali smo turističke potencijale turističkog naselja Rudanovac i mislim (dakle ja mislim) da će se u najskorije vrijeme nastaviti započeti radovi na infrastrukturi. Ne znam da li ste i protiv ovoga kako ste i protiv cvijeća.
Osobno ću predložiti da se započne uređenje tržnice, dok nema većih sredstava za početak bi se moglo recimo ukloniti one kioske koji su doista ružna slika u centru mjesta i tamo napraviti veliki parking koji mjestu nedostaje. Kad se završi zgrada tržnice trebalo bi vlasniku fast food-a ponuditi otkup poslovnog prostora u istoj zgradi ali po nekim povoljnijim uvjetima jer je i on jedan od pionira Korenice. Nadalje bi trebalo organizirati turističke sadržaje i kapacitete kako hotelskog tako i privatnog smještaja kroz neku snažniju turističku agenciju i putem interneta. Sve je to već dugo na papiru i kad se male ruke slože, sve se može, sve se može. Vi ste striček Viper jedan jako, jako zločesti striček , jel da .
Viper
24.05.2009 22:04:23
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
X23, drago moje dijete, ja nisam nikada rekao da nisam komentirao listu nezavisnog kandidata Branka Sokača, lista je jedno a kandidt za načelnika drugo, to su znači dvije institucije koje smo birali, ako sam bio za g. Sokača ne znači da sam za njegovu listu i obrnuto, da jesam i opet ću ako treba komentirati njegovu listu, a da je suprug gospođe Mažar četnik, to si upravio ti u svom postu rekao, ja sam samo u svom postu postavio određene konstatacije, a istina nažalost uvijek boli ma kakova ona bila. Nadalje nigdje nisam napisao da u Korenici nema škole, i da su moja djeca velika i neće se vratiti u Korenicu. Već sam naveo da moja djeca relativno velika i pitao sam dali možda znate koliko je Koreničke i općinske djece van naše općine na školovanju što u srednjim školama što na fakultetima, a koja se više neče vratiti u Korenicu, što je po meni veliki problem jer nitko ne brine o tome da ih vrati, i da vrlo dobro znam kako funkcionira prosvjeta tko su osnivači škola i tko o tome odlučuje, a fakultet zaista ne očekujem u Korenici niti sam to igdje napisao. Ne apsolutno nisam protiv cviječa ali je siptomatična sadnja i podjela u subotu baš tjedan dana prije drugog kruga izbora za načelnika, vidjet čemo koliko će se puta još što saditi ove godine u organizaciji navedene udruge. Zaista jedva čekam da vidim te famozne radove na našoj tržnici, ma kakovi oni bili, koji su aktualni za svake izbore, a onda opet padaju u zaborav iduče 4 godine. Vaše će inacijative biti hvala vrijedne ako do njih dođe, a tek ako se išta od njih ostvari nitko sretniji od mene. Još te jednom molim drago dijete, da pažljivije čitaš, i da ne izvlačiš paušalne zaključke naprečac. Veseo i zdrav mi bio.
X23
25.05.2009 00:00:07
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Gospodine Viper.
Ne, ne, i ne, ja nisam rekao da je gospodin Nešo Mažar četnik niti bih ikada tako nešto izrekao jer sam kulturno odgojen. Citirao sam Vas i vašu konstataciju i još navodite kako je isti gospodin imao neke razmirice sa generalom Norcem. A sada vi prolistajte forum pa se uvjerite. Izgleda da vas doista tuče skleroza il pak gemišt. Tom prigodom komentirali ste i druge sa Sokačeve liste osim gospodina Oreškovića i gospođe Matejčić, zašto ste samo njih zaboravili počastiti svojim ocjenama to samo vi znate a mene ne zanima. Ja samo znam da od mene nikada nećete čuti tako ružne riječi niti u šali. Školovao sam se van Korenice i danas se školujem a namjeravam se vratiti i raditi u Korenici ako me ljubav ne odvuče na drugu stranu. Kako mogu zaključiti vaši sinovi su isto tako na školovanju u nekom većem gradu a njihov povratak će pretpostavljam biti njihova a ne vaša odluka bez obzira na to što im Korenica nudi. Priznat ćete da na to utječe splet mnogih okolnosti kao ljubav, brak i sve ostalo pa nitko od nas ne može biti siguran što nas i gdje u životu čeka. Uvjeren sam da vi niste znali da ćete živjeti u Korenici kad ste se oženili voljenom osobom prije 20-ak godina.Mjesto odakle dolazite sigurno je bilo ljepše nego li Korenica kad ste se doselili a vi ste ipak tu. Dakle na vašu odluku je utjecalo nešto sasvim drugo a o tome najljepše govori Simona Gotovac u svojoj pjesmi. Stvarno mi nije jasno što mi pokušavate objasniti i jedino što mogu zaključiti je to da vi sami sebi skačete u usta i to iz posta u post.
Na kraju ću vas učtivo zamoliti da na početnoj stranici pogledate program HDZ-a, snimite na laptop i pratite iduće 4 godine kako biste imali argumente za napade ukoliko se nešto od navedenog ne ostvari. Tako nećete morati pucati u prazno kao do sada.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE.
Viper
25.05.2009 08:35:40
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Štovani X23 citiram dio svog posta:"Kandidat Nada Mažar, suprug uhičen u akciji "Oluja 95", general Norac imao sukob sa njim, isti uhičen zbog oružane pobune i svih ostalih nedjela koja idu uz to, isti suđen za to te pravomočno osuđen i odležao par mjeseci dok nije aboliran sramotnim zakon o oboliciji našeg predsjednika dr. Franje Tuđmana. Dali je to dragovoljac Domovinskog rata, dali je to hrvatski branitelj, ja neću reći, što je, recite vi", i reci ti meni gdje sam je naveo da je on četnik, a što se tiče liste g. Sokača, malo sam oprao samo dvije osobe. Dragi moj niti pijem niti pušim pa me ne puca ništa, neznam što to puca tebe kada govoriš o mojim sinovima koji se školuju negdje tamo, jer niti sam naveo kolikom djece imam, niti kojeg su spola, niti gdje se školuju. I za kraj, da i ja sam kulturno odgojen, imak stroge krščanske svjetonadzore, pa zato i govorim istinu ma kakova ona bila, jer mene istina ne boli, a neznam zašto boli tebe. I molit ću te repliciraj mi ubuduče na konkretnim stvarima, nemoj izvlačiti paušalne zaključke, jer ja nit jednom mišlju i pisanom riječi ovdje nisam skočio sebi u usta. I molim te, Simona Gotovac i njena pjesma, ha ha ha, zaista divni moralni uzor mladima i zaista umjetnička vrijedost pjesme, da popizdiš. Veseli i zdravi bili.
X23
25.05.2009 19:13:35
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Opet se ljutiš striček Viper. Nemoj molim te, evo neću ti više govorit ništa ružno. Ali jedno ti ipak moram reć, pročitaj ponovno svoje postove, sve postove pa ćeš vidjeti koliko si pognojio puta, i tebi je to u skladu s moralom i crkvom.
Znaš li tko je ovo napisao:>Govoriš meni kako sam se mogao kandidirati za nečelnika, ne ja nisam jer ja držim do poštenja, morala, skromnosti, ja ne bih mogao ljudima gledati u oči te im prodavati maglu i demagogiju<.
Pitao bih te samo kako kršćanin i osoba s izraženim moralom može napisati ovakvu rečenicu. Zašto bi ti kao načelnik trebao prodavati demagogiju i maglu, pa vladao bi pošteno i pobožno valjda ili te je to već prošlo. Sumnjam ja da ste striček Viper bili u našoj crkvi, možda jeste malko.
Striček Viper, dali se ljutiš.
A ono o sinovima je slučajno jer je u postu iznad tvog jana38 napisala da se sin igra na igralištu. Nažalost mi nisi odgovorio gdje se školuju tvoja djeca i da li im nedostaje novca kao i meni. Vjerujem da nisu u domu već imaju stan i da im ne fali ništa, dok ja i brat radimo da bismo se školali. Možda ste i vi striček Viper prošli moje iskustvo ali da jeste ne biste bili ovako zloban.
LJutite li se striček Viper, nemojte molim vas.
slavica
25.05.2009 23:33:15
RE: ivica kukuruzović dokazani radnik?Koja budalaština!
Ovaj x23 ili kako se zove to izjavi i ostane živ Pa taj čovjek je najodgovorniji što u ovoj općini nema još zaposlenih, pa tko je uništio one pogone poslije ...
MA DAJTE, o radu Ivice najbolje govori Park niti znaju što radi niti gdje, ali znaju da je pri boci i bere dobru lovu...
X23
26.05.2009 10:05:42
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Moram priznati Slavice da si stvarno puno rekla. Ne znam da li je tebi jasno što si htjela reći ali vjeruj mi drugom nikom nije. Da si postavila neki smislen komentar ili pitanje potrudio bih se prokomentirati ovako to mogu smatrati samo zadnjim trzajima. Ti sad ponovno pročitaj što sam ja napisao i reci što tu nije ispravno ili ako ne kužiš ja ću ti malo opširnije pojasniti.
Walter
26.05.2009 17:46:51
LAŽ ILI ISTINA U OPĆINI PLITVIČKA JEZERA
Moram priznati da sam iznenađen.
Čitam da je počela rekonstrukcija ceste za Smoljanac, sa jednim bagerom.
Piše da udruga žene Korenice uređuju naše malo mjesto.
U petak sam se začudio zašto uređuju baš sada za vrijeme predizborne kampanje prostor ispred bivšeg kafića Šnjarić. Pa onda danas čujem u Macoli priče kako kreće obnova zgrada u Korenici, pogotovu ona u Zagrebačkoj 11,jer je navodno proglašena opasnom za život, koliko sam vidio zgrada je stvarno u ruševnom stanju, fasada sa zgrade i balkona otpada, pravo je čudo kako još niko nije nastradao, vjerujem da stanovnici zgrade žive u strahu.
Sada mogu reći da sam i uvrijeđen zbog načina kako naš famozni HDZ vodi kampanju,
volio bih da je to istina, stvarno iz srca, ali mi se čini da je to još jedna laž naših političara Ivice Kukuruzovića, Mije Vidovića, Mile Čančara, i ostale garniture lažljivaca naše male općine.
Sada se pitam do kada će lagati, do kada će obmanjivati javnost.
Pozivam političare da prestanu lagati ovaj narod i da stvarno zapnu sa radom, i urede naše mjesto, jer kao što uporno pišem nije bitno ko sjedi u fotelji bitno je ljudima pružiti dostojan život.


X23
26.05.2009 22:09:37
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Štovani Walter, već ti rekoh da ne budeš nevjerni Toma i da ne tražiš rupe od čavala kad ih vidiš. Ali ne, ti vidiš, ti čuješ i opet cinički primjećuješ negativnosti. Pa pobogu dragi čovječe, reci mi svoje ime i zamolit ću Ivicu da te imenuje nadzornikom svih sadašnjih i budućih radova kako bi se osobno uvjerio u svaku moju riječ. Pa eto ja vam opet kažem da ima puno toga što je već u realizaciji a još više toga je u planu, vi ne slušate već ko Mujo u šargiju samo po Čančaru i HDZ-u. Nudio sam vam i nudim samo istinu, šalio se ZLATNIM PLANOM, što da vam više kažem pa da mi konačno vjerujete. Strpljen-spašen je uzrečica u našim krajevima pa mi eto ostaje jedino da vam to ponudim. Strpite se i vjerujte u HDZ. Ipak je to stranka koja je stvorila Hrvatsku, prihvatila sve izbjeglice, ostvarila obnovu, vratila povratnike i kako sam već rekao, stvorila život za sve nas. Pojavila se osoba pomračena uma i uzela ime Viper, taj nikog ne voli i uvijek je protiv svih, pa zar je to normalan čovjek. Možeš reći da ne valja jedan pa i dva čovjeka ali ako ti ne valjaju svi onda ipak NE VALJAŠ TI. Vidjeli ste kad luda ovca pretrči cestu, za njom pojure druge i stradaju ali ona gotovo nikada. Nemojmo zato trčati za ludom ovcom pomračena uma, razgovarajmo smireno i kulturno bez ružnih riječi.
Zar mislite da ja ne znam gnojiti i razgovarati na taj način. Znao bih možda bolje od svih ali to nije moj način, zar ćemo tako nešto riješiti za korist svih nas. Zato vas još jednom molim da sačuvate dostojanstvo i da razgovaramo kao kršćani. Neka pobjedi bolji i neka nas vodi u bolje sutra.
Ja držim da je to Ivica Kukuruzović, netko misli da je taj Pero Aračić i to je sasvim demokratski i kršćanski ali nemojte gnojiti molim vas. Sačuvajmo dostojanstvo još dva dana i onda čestitajmo pobjedniku.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE
Walter
27.05.2009 09:04:10
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
pozz X23
Prvo da te pitam kako vjerovati osobi ili stranci koji te sustavno varaju i lažu o svemu, da si u našoj koži, svatio bi, ja nisam nevjerni Toma, samo više ne vjerujem nikakvim obečanjima, od nikoga niti Ivice niti Pere, jer kao što znaš u našoj prekrasnoj državi, kada su izbori bili lokalni ili državni, obećavaju se brda i doline, Kao što sam napisao volio bi da to sve krene,Ovo nije sustavni napad na HDZ nemoj misliti, HDZ u Gospiću radi, to znamo i ti i ja, radi sve ove godine, i izgradili su prekrasan grad. Samo onaj vodoskok i šetalište je prekrasno. Ali HDZ u Korenici koji je na vlasti od početka uspostave Hrvatske vlasti na području bivše krajine nije napravio ništa. Zašto nisu nikada tražili novac iz predpristupnih fondova EU,nego su zabili glavu u pjesak kao noj i čekali da prođu godine.
A trebalo je samo tražiti,napraviti projektnu dokumentaciju, zaposliti školovanoga čovjeka da to pokrene, Pa čovječe stotinu puta sam ih vidio kao samo mjenjaju birtije. Takav je i Pero Aračić samo obečanja,a kada se zavale u fotelju e onda moj narode ko vas je.......
Nadalje Hrvatsku državu nije stvorio HDZ nego mnogi hrvatski branitelji, znani i neznani, živi i mrtvi, invalidi. Oni su stvorili ovu državu,HDZ na čelu sa Franjom Tuđmanom je bio samo inicijator. Prava snaga je bila u građanima malima i velikima koji su žrtvovali svoje živote i zdravlje za svoju domovinu.

STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9