aktualnoaktualnopolitikagospodarstvosportiseljena likaživotni stil - lifestylednevni infopretraži slobodnalika.com
STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
AutorPOST
Walter
30.05.2009 17:57:50
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
pa ima bolja stvar zašto bušiti gume,
jednostavno mu se popišaš na sjedalo kao našem načelniku,
i to je to.
X23
30.05.2009 17:59:04
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Dragi Walter
Objasnio sam ti zašto su postovi obrisani i rekao da sam imao namjeru brisati onda bi obrisao postove u kojima si bio puno oštriji. Objasnio sam ti detaljno i ne vidim što ti tu nije jasno. Gospodin Viper je po meni čak pohvalno pisao kako inače zna sročiti svoje kritike.
Niti ti nisi bio toliko oštar da bih te zbog toga brisao.
Tvoja žalba HHO je priznat ćeš smješna jer sam ti naveo da njih sigurno ne zanima s kim se ti dopisuješ po forumu.
Da li će HDZ pokretati istragu i protiv koga nije tvoja briga.
Za razliku od vas mi ipak nismo takvi.
Ukoliko želiš još komentirati ja te molim za razumjevanje da sačekaš na moj odgovor ukoliko dođe do toga da se budem morao udaljiti od računala.
U tom slučaju moći ćeš se dopisivati sa mojim kolegom koji je kritičar poput tebe ali donekle umjereniji.
Ponavljam, doista sam pun razumjevanja i ničime nisam želio spriječiti tebe i Vipera već su moji razlozi bili gore navedeni.
Drago mi je da čitam vaše kritike i da imam priliku reći narodu istinu o svemu ali vi ste upravo shvatili ovaj forum kao svoje igralište gje vi određujete pravila. Kako sinoć nisam mogao čuti govor u Korenici već mi je nepotpuno prenesen zamolio bih te da mi kažeš kako su to ugrozili zakon i ustav.
Slušao sam gotovo svaki njihov govor i siguran sam da nikada nisu rekli ništa loše pa smatram da si neke dijelove pogrešno shvatio ili ih tumačiš na svoj način.
Evo ti sad napiši što si čuo a ja ću telefonom provjeriti što je rečeno pa ćemo to prokomentirati.
Uvjeravam tebe i Vipera kako niste u pravu kad kažete da sam vas cenzurirao.
Viper
30.05.2009 18:17:02
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Štovani X23,čitajući sve ovo zaista se pitam da li ti znaš o čemu pišeš. Ja eto lagano gubim svaku volju za repliciranje s tobom jer vidim da jednostavno ne pratiš što pišem ja a što piše Walter.Malo razmisli o onome što pišeš i razmisli o razlozima brisanja naših postova.Za mene osobno to je kršenje svih načela demokracije slobode govora i etičnosti.Veseli i zdravi bili.
Walter
30.05.2009 18:19:37
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Zakon i ustav nisu prekršili oni nego ti, a ti si HDZ bar tako pišeš, ti sada zastupaš stranku na ovom forumu.
Prekršio si ga jer si izbrisao postove, a to naravno ne smiješ, jer svako ima pravo na izjašnjavanje bez obzira koliko to bilo bolno za nekoga ili neku stranku.
U ustavu RH ljepo piše da svaka osoba ima pravo na slobodno izjašnjavanje bez obzira na vjeru, stranančku pripadnost, nacionalnost ili rasu. U bilo kojem obliku pisanom ili usmenom.
E vidiš sa svojim brisanjem posta prekršio si ustav RH a samim tim i zakon RH, a jedno bez drugoga ne ide.

Kao što ti čitavo vrijeme pišem nije stvar u stranci,ime stranke je samo slovo.
Stvar je u ljudima koji vode stranku, jer su oni u njoj iz osobnih razloga, iz svojih bolesnih potreba da manipuliraju ljudima, da uništavaju tuđe snove, da nam uništavaju domovinu za koju su mnogi pali, jedan od palih je i moj bratić, leži na žalost na LJubovu, političari koji su rasprodali ovu prekrasnu zemlju, plitičari koji nam i danas lažu o svemu. A to su priojatelju moj i tvoj HDZ i Pero Aračić, i SDP i HNS i HSS i HSLS i HSP i SDSS ispričavam se ako sam nečiju stranku preskočio.
X23
30.05.2009 19:02:16
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Štovana gospodo.
Ponavljam, ovo je forum. A sad vi pročitajte pravila ponašanja na forumu pa ćemo dalje diskutirati.
Ne znam zašto mislite da sam imenovan od strane HDZ kao glasnogovornik, samo vi dalje mislite što želite a ja vam od samog početka govorim da iznosim svoje stavove i mišljenja a nikako HDZ-a kao stranke.
Smatrao sam da je potrebno pojaviti se na forumu i to sam učinio pritom braneći HDZ od zlobnika poput vas kako bi mu omogućio pobjedu nad Aračićem. Vi nasuprot meni gnojite po HDZ-u i time Aračiću pišete bodove. Niste valjda tako blesavi da ćete mi reći kao vam to nije bila namjera. Vi ste svojim zlobnim napisima pokušali ugroziti ugled HDZ-a bez obzira pisali o kandidatima ili stranci, na vašu žalost niste uspjeli jer narodu je jasno tko je tko u županiji pa i u vašoj Korenici.
Plašiti me istragom ne trebate jer o tome premalo znate a pisati možete kome hoćete međutim budete li se služili ovakvim riječima kao ovdje sumnjam da će vam itko odgovoriti.
Viperu ti si mi malo nejasan. Odjednom se ograđuješ od gnojenja po HDZ-u i ističeš da si samo poneke ljude kritizirao. Malo sam anlizirao tvoje napise pa odi provjeri što si sve pognojio. Vjerujem da bi bio sretan da možeš obrisati poneke postove. Kad bi to i mogao uraditi nažalost su svi pročitali sve što si napisao. Kad već spominješ istragu protiv mene da li si siguran da neće biti istraga protiv tebe.
Viper
30.05.2009 19:47:12
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Štovani i očito umobolni X23,za glasnogovornika i branitelja Koreničkog HDZ-a i HDZ-a uopće postavio si se ti sam. Ti sam govoriš kako ćeš ti reagirati na ovo i ono, kako ćeš ti napraviti ovo i ono, kako ćeš ti pogurati neke projekte itd, itd. Ti sam govoriš kako si visoko rangirani HDZ-ovac. I na kraju dragi moj ja ne gnojim kako ti kažeš, mislim izraza, gnojim ja govorim o određenim kandidatima HDZ-a. Ako ja kažem da je Čančar nesposoban, nepismen, nepotista, ne znači da je to i HDZ. Ako kažem da je upitno poštenje Ivice Kukuruzovića, da je upitno njegova sposobnost, ne kažem da je to HDZ. Isto je tako i sa Vidovićem. Ja sam o HDZ-u Gospića, Otočca i svih drugih gradova gdje se radi, gradi i doprinosi izrazito povoljno pisao. Oni znaju, al nažalost nezna Korenička ekipa. Što se tužbi tiče štovani, niti prva niti zadnja protiv mene, samo dajte. Veseli i zdravi bili.
Walter
30.05.2009 19:59:17
DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
X23 daj malo podrobnije čitaj što pišemo,
pišemo o ljudima a ne o stranci.
Kao što je Viper napisao pa ti iznosiš nekakve projekte koji su u realizaciji ne mi, vi pričate po Korenici kako kako zgrade idu u obnovu, mi samo pišemo da su to laži, bar ja tako pišem.
To što ti ne čitaš pažljivo, a nismo mi krivi tome.
Ne napadam ja stranku kao instituciju, nego pišem o ljudima unutar te stranke i drugih stranaka.
Ti si se postavio kao glasnogovornik stranke, sam si o svemu tome pisao.Ja samo repliciram na tvoj post. Koji kada ti se ne sviđa izbrišeš.Walter
30.05.2009 19:59:39
DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
X23 daj malo podrobnije čitaj što pišemo,
pišemo o ljudima a ne o stranci.
Kao što je Viper napisao pa ti iznosiš nekakve projekte koji su u realizaciji ne mi, vi pričate po Korenici kako kako zgrade idu u obnovu, mi samo pišemo da su to laži, bar ja tako pišem.
To što ti ne čitaš pažljivo, a nismo mi krivi tome.
Ne napadam ja stranku kao instituciju, nego pišem o ljudima unutar te stranke i drugih stranaka.
Ti si se postavio kao glasnogovornik stranke, sam si o svemu tome pisao.Ja samo repliciram na tvoj post. Koji kada ti se ne sviđa izbrišeš.X23
30.05.2009 20:11:28
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Ljutiš se Viper, nemoj molim te. Ne želim te ljutiti ali moram ti skrenuti pozornost da opet i po zna koji put izvrćeš činjenice. Nitko nije rekao pokrenuti nešto protiv tebe. Ajde budi dobar pa pročitaj što si pisao. Rekao si da će protiv mene netko pokrenuti istragu a na što sam ja odgovorio da može i protiv tebe. Ti odmah zlobno izvrneš to onako kako tebi odgovara pa kažeš tužite me.
Ne znam zašto mi se obraćaš u množini iako sam rekao da pišem u svoje ime. Ja te neću tužiti a nadam se da nećeš ni ti mene jer si drag i dobar. HDZ me sigurno neće psovati što ovako lijepo pišem o njima a neće ni tebe jer imaju pametnijeg posla.
X23
30.05.2009 22:23:55
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Sinoć u 24 sata najavio sam da ću danas poštivati izbornu šutnju. Mislio sam da će to učiniti i ostali iz poštovanja prema meni koji sam ovu temu i otvorio, toliko truda uložio da se smire strasti i da se kulturno progovara.
Smatrao sam da su svi rekli ono što su željeli i mislili. Određena gospoda kojima sam obrisao postove našla su se mojim brisanjem jako povrijeđena. Nisam ih brisao bojeći se njihovih ružnih riječi jer toliko toga su nagnojili do sada da doista više nemaju što dodati.
Koliko se gospodin Viper uzbudio zbog povrijeđenog mu prava na pisanje možete i sami pročitati. On će se žaliti, da li će se predstaviti kao Viper ili svojim pravim imenom. U žalbi će napisati da mu neki klinac koji eto voli HDZ ne da gnojiti kad on odluči da mora. Isti klinac mu je na forumu u svojoj temi obrisao post na 5 sekundi i vratio, stvarno velika povreda zakona i njihovih ustavnih prava. Možda je trebalo najprije pročitati bonton i pravila ponašanja na forumu pa tek onda pisati . Koje li ironije i budalaštine, oni bi se dragi moj pošteni narode Korenice žalili jer im jedno pošteno dijete želi objasniti da ne mogu i ne smiju pišati po sjedalima i srati po kome god stignu. Neka narod Korenice prosudi koliko su pametni. Zar nisam imao i previše živaca kad sam izdržao ovoliko s njima. Iskreno se nadam da sam uspio pokazati svakom od čitatelja ovih redaka o kome se radi.

E pa sad neka se nađe netko normalan i neka mi kaže da je ovim ljudima stalo do istine, slobode izražavanja i demokracije.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE
STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9