aktualnoaktualnopolitikagospodarstvosportiseljena likaživotni stil - lifestylednevni infopretraži slobodnalika.com
STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
AutorPOST
Viper
31.05.2009 09:41:42
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Zaista ne znam zašto bih ja kao običan građanin štovao izborni zakon i predizbornu šutnju. Ali zaista neznam. Moje strasti u temi koju je svoj osebujan način započeo i vodio te uređivao čudni lik X23 bile su izuzetno smirene. Tvoje brisanje naših postova samo je dokaz tvog jednoumlja, tvoje zatucanosti, tvoje demokratičnosti za koju se eto na taj način zalažeš. Jer kako kažeš dosta smo „nagnojili“. Dobro jesmo, samo ja opet ponavljam, istina boli i očito je da jako boli. Dok se piše o Peri Aračića (ovo nije njegova obrana), ali samo o njemu onda je sve OK, sve 5, to se traži, čak i naš čudni lik X23 na taj način piše, a kasnije i na takovom pisanju čestita drugim forumašima (Jana38). E onda nastaje problem jer smo se mi pojedini smrtnici drznuli napisati par redaka o određenim kandidatima HDZ-a, ne o HDZ-u kako to implicira čudni lik X23, opet ponavljam radi se o pojedinim kandidatima, a ne o stranci u globalu. Onda na nas drvlje i kamenje, te mi ovakovi te mi onakovi, te mi ovo te mi ono. Da štovani moj čudni liku X23, mislim da to ponešto govori o tvom poštenju, tvojoj demokratičnosti i istinoljubljivosti za koju se toliko zalažeš. Sve ovo što sam i ja kao i ostali forumaši napisao javna je taajna, samo što se malo tko usidi progovoriti o tome, a ja opetovano ponavljam „ISTIMA BOLI, I ZNA ZABOLJETI JAKO,JAKO“. Veseli i zdravi bili.
X23
31.05.2009 20:52:57
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Dragi moj Viperčiću MISLIM DA ĆE U kORENICI POBJEDITI:

HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ
HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ
HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ
HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ
HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ
HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ HDZ

UKOLIKO SAM I MALO POMOGAO U TOME SRETAN SAM I PONOSAN.
ŽIVIO BOG HDZ I IVICU KUKURUZOVIĆA.

DA SA M NA TVOME MJESTU RAZBIO BI MONITOR DA NE GLEDAM OVO.
Skoro sam ti zaboravio reći. Ja ne poznajem Ivicu Kukuruzovića, neke informacije doznao sam od prijatelja.Bilo mi je divno igrati se stobom ,baš sam se divno zabavljao.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA UŽIVAJU. Nećemo se više dopisivati jer nema potrebe.
ZDRAV MI BIO A VESO SUMNJAM DA ĆEŠ BITI.
Walter
31.05.2009 20:57:26
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
čestitam na pobjedi X23 znao sam da nemaš veze sa vrhom,
pobjedili ste,
nadam se da če tvoji ipak ispuniti izborna obečanja.
Ili čemo gledati i daljhe ovakvu Korenicu.
Prevagnuli su srpski glasači.
Čestitam
Viper
01.06.2009 07:30:42
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
X23, zaista si čudo od osobe, ako si se sa kim igrao onda si se igrao sam sa sobom, ja svoju retoriku i razmišljanje nisam promjenio. Čestitke izbornom pobjedniku i to je sve, samo žalosno je kad se moraš uvuč srbima u guzicu za pobjedu. nadajmo se da će novi načelnik potegnut i napravit nešto. Veseli i zdravi bili.
X23
01.06.2009 14:35:07
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Poštovani Walter, tako te i dalje namjeravam oslovljavati za razliku od Vipera.
Sinoć sam se prvi puta čuo sa veleštovanim gospodinom Ivicom iz plemenite obitelji Kukuruzović i osobno mu čestitao na veličanstvenoj pobjedi. Znam da mi nećeš vjerovati kad ti kažem da ga samo na slici vidjeh. Viperu je to možda smješno, možda je gnjevan što ga na forumu izvozao obični balavac ali HDZ JE SNAGA. Na svakom skupu moglo se čuti da HDZ IMA SPOSOBNE LJUDE iz usta doktora Dade uz odlučno podignutu desnicu. Doista si naivan Viperu ako si mislio da ćeš protiv takvih upisati 2 boda. Primali smo izvješća o pobjedi u Korenici. Suznih očiju od radosti jedva sam odabrao broj mobitela Ivice Kukuruzovića i izrazio mu svoje iskrene čestitke. Sad vidim da je u mladeži HDZ-a NAŠA SNAGA rekao je Ivica nakon kratkog upoznavanja i potvrdio mi da stoji iza svake moje pisane riječi. O takvom sam čovjeku pisao ovih dana i po izbornim rezultatima vidim da su pametni ljudi shvatili što pišem usprkos uzaludnim zlobnim podmetanjima. Od samog početka mog javljanja na forumu molio sam sve čitatelje da ne nasjedaju napisima frustriranih i razočaranih osvetnika već da vjeruju onima koji stvoriše predivni grad Gospić kako napisaše. Ti Waltere nisi odabrao put istine koji sam ti nudio već si krenuo za ovcom pomračena uma koja sebi nadjene ime Viper. Hvala Bogu i doktoru Dadi, županu Jurkoviću, Ivici Kukuruzoviću pa svima redom do moje malenkosti ipak u svojim zlim namjerama ne uspije Viper i pobjedi HDZ. Ja sam ti dragi Waltere oprostio a neka ti i Bog oprosti što si slijedio onu ovcu pomračena uma u njegovim zlim pohodima uništavanja HDZ-a. Iz tvojih riječi dragi Waltere vidim da si branitelj koji je slijedio svoga kolegu danas na internetu kao i u teška ratna vremena međutim nisi shvatio da Viper nije vođen domoljubljem i razumom već osvetom i mržnjom.
Viper je zasigurno osoba koja je ratovala na fakultetu dok si ti dragi Walter ležao u rovu.
Nakon zaslužene pobjede HDZ-a u Korenici ponovno pitam sve čitatelje Slobodne Like a koji na ovom mjestu kliknuše preko 2000 puta što vam to lažno svjedočih. Dok su neki molili vaš glas ja sam vas samo molio da mi vjerujete. Pobjedili smo i ne moram tražiti vaše vjerovanje ali ja vam opet pišem, vjerujte nam jer HDZ JE SNAGA.
Nikad nisam rekao da drugi ne znaju ja samo tvrdim da HDZ ZNA, HDZ ZNA.
Ja nikada nisam rekao da drugi nisu sposobni ja sam tvrdio da je HDZ sposobniji.
Ja nikada nisam rekao da su pobijedili glasovi ovih ili onih, ja samo tvrdim da je pobijedio glas RAZUMA.
Ja nikad nisam gnojio i prosipao žuč, ja sam samo molio da mi se obrati netko pametan s pitanjem na koje sam mu bio spreman odgovoriti.
Opet ću vas pozdraviti pozdravom koji svakoj razumnoj osobi dovoljno govori.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE

Ljutiš li se Viperčiću, nemoj molim te, ti si dobar striček. Ne brini se neću ti izrezati gume u Gospiću. Kad te vidim zastat ću svojim skuterom i pokazati da znam tko si a ti ćeš tek tada shvatiti. Znam da kukavica poput tebe nema hrabrosti doći u kafić i sresti me pa to od tebe neću tražiti ali reci mi zašto toliko mrziš HDZ.
Walter
01.06.2009 16:03:16
DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Dragi X23 prvo da vam čestitam na pobjedi.
Od početka znam da nisi u vrhu HDZ-a Gospića jer je to bilo očito.
Isto tako znam da si u mladeži, jer si se odao po stilu pisanja.
Stvar je u tome da kao što znaš iz mojeg pisanja ja želim samo promjene,kao i mnogi drugi građani, Ako si primjetio, kada se pisalo o postocima izlaska građana na izbore vjerojatno si vidio da je pisalo 29,46%. jer toliko je građana izašlo na izbore od ukupnog broja prijavljenih birača. Sada te pitam di je onih 70,34% glasača koji nisu izašli na izbore jer su nezadovoljni dosadašnjom politikon naših općinara. Zar vam te brojke ništa ne govore, zar vam nije jasno koliko je nezadovoljnih građana. Ovaj postotak izlaska na biralište kada se podjeli na Peru Aračića, prijatelju moj to je jako malo. Sada češ ti napisati, pa nema veze, pobjedili smo. Vama u Gospiću je lako,imate ljude koji se brinu o vama, ali je problem kod nas u Korenici jer nemamo vodstvo koje je spremno uhvatiti se u koštac sa problemima. Jesam Hrvatski branitelj dragovoljac. Dragi X23 nemaš ti meni što oprostiti, ja se nisam povlačio za Viperom, stvar je samo u tome što isto mislimo kao i onih 70,34% građana koji nisu izašli na izbore. Nemoj svrstavati Boga uz rame sa HDZ-om ili nekom drugom strankom, jer je njemu i dosta muke kada gleda ovakve spodobe i strvinare koji uništavaju što je ON stvorio.Boga ostavi po strani.Meni Bog nema što oprostiti, jer ja nisam nikakvo zlodjelo učinio prema svom narodu, a niti prema drugome što se za tvoju stranku ne bi reklo.
Što se tiče plemenitih Kukuruzovića dođi u Korenicu i pitaj obične građane što misle o njima, iznenadio bi se, " branitelji Munchen bojna" . Dragi moj X23 nemoj ovo sve naopako protumačiti, ali si premlad da bi svatio život, a ono nije niti HDZ,SDP,HSP,HSLS,HSS, a niti Pero Aračić, Ivica Kukuruzović. Nemoj dozvoliti da ti život prođe u politici, jer to je jedna velika LAŽ.
ŽIVI ŽIVOT.

Za sada toliko, nadam se da čemo moći pisati i o vedrijim stvarima.


casper
01.06.2009 16:42:52
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Dragi moj Walteru zaista si to dobro sroćio,kao i sve do sad ...Slažem se u potpunosti s tobom i Viperom..Al mi nije jasno kako imete strpljenja replicirati dotičnom X23 ...zašto obješnjavat čovjeku takovog uma.. Zar ne kužite da je još balavac, koji mješa kruške i jabuke..E moj X23 može jedan savijet odi kod psihijatra pa se posavjetuj s njim ...
Walter
01.06.2009 17:43:28
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Hvala casper što razumiš o čemu pišemo,
to su samo djeca koja ne razumiju ama baš ništa, doveli su ih na skup,a uopće nisu skužili da sa njima manipuliraju, neznaju oni što je život.
Meni ih jednostavno žao, jer od tako ispranih mozgova nestanu političari poput naših. Pa vidiš da niti ne znaju tko su Kukuruzovići. Franjo plemenit, pa taj nije imao plemenitosti ni kada je bio u pelenama.
A što ćeš nemaju pojma o čemu pišu.
Walter
01.06.2009 18:00:49
DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Dragi moji evo ovo je moj zadnji post o politici,
osi ako me neko ne povuće za jezik.
Hvala vam što ste čitali moje postove, kako bi rekao HDZ
IDEMO DALJE.
Bilo bi vrijeme da počnemo pisati o vedrijim stranama života.

Viper
01.06.2009 18:27:10
RE: DRUGI IZBORNI KRUG ZA NAČELNIKA OPĆINE PLITVIČKA JEZERA
Danas mi se privatnom porukom obratila osoba izuzetno mpomračena i debilna uma koja se predstvalja pod nickom X23 pa ču vam u cijedlosti prenijeti njegovu poruku:"Viperčiću evo slažem se prihvatiti tvoju terminologiju i nadopunit ćemo rječnik.
HDZ od sada neka bude stranka koja je dala posao tebi i ženi i prekrasan krov nad glavom.
VIPER neka bude ljudsko smeće koje radi u Gospiću zato se javlja svako jutro poslije 8 dok doputuje iz Korenice.
Hoćemo li dalje proširivati rječnik ili je dovoljno za dobro razumijevanje.
A u svom obraćanju alkoholičarima si napisao da je za smjenjivanje ravnatelja škole odgovoran županijski HDZ pognojio mnoga časna imena koja bi te mogla tužiti.
Zato otvori usta da ti otkačim udicu pa se lijepo ispričaj svima.
Želiš li da IDEMO DALJE moraš shvatiti da u Koreici svi imaju mobitel. Nisam smeće kao ti i ne želim te povrijediti ali ako si mazohista i ako ti je još do slobode govora zalijepi ovo tamo."
Ja bih krenuo redom osobo pomračena i debilna uma, kao prvo ja ne mrzim HDZ, niti mrzim ijednu osobu, no ti mi uporno impliciraš mržnju prema HDZ-u što nije istina. Ja ne mrzim nikoga. Ako je mržnja ukazivati na nešiji nerad, nesposobnost i ostalo, neka bude kako ti kažeš. nadaalje prvo govoriš kako si u vrho HDZ-a, pa onda nisi, pa poznaš Ivicu Kukuruzovića, pa nepoznaš, pa ga suznih očiju zoveš. Daj odluči ili poznaš ili ne poznaš, ili jesi ili nisi. ja nikada nisam rekao da HDZ nema sposobne ljude, ima ali ne u općini Plitvička jezera, barem to po mom skromnom mišljenju nije ova ekipa. da ja vjerujem ljudima koji stvoriše, obnoviše i urediše Gospić, ali oprosti ne mogu vjerovati ovima koji 15 godina ne stvoriše ništa. O meni malo govoriš kao o balavcu malo kao zaaposlenom čovjeku, malo kao o stričeku, pa daj se molim te više odluči. Nadalje, mane nije školovao HDZ, mene je školovao što moj tajo, što ja sam svojim novcem, nadalje posao mojoj ženi i meni nije dao HDZ već naše obrazovanje i stručnost. Isto tako kuću i krov nad glavom nije mi dao HDZ već je kupljena isključivo mojim zarađenim novčićima. Što se tiće smjenjivanja ravnatelja osnovne škole u Korenici nismo ja i moja svita imenovali odbor u kojem su bili tri koreničanima dobro poznata člana, nisam se ja kačio sa županijom i županom nego Aračić, i da bolesni mozgu ja se tim postom nisam obratio alkoholičarima, daj malo pažljivije čitaj. Vjerujem da je ovaj umobolni lik svojom privatnom porukom meni pokazao svoje pravo lice, opet ponavljam kada ja pišem ja gnojim, a kada on piše on piše sveto pismo. Zaista ironično. I da pa neka me tuži tko god hoće, to sam već napisao, niti prvi, a niti ni zadnji. I kao što Walter reče bilo bi dosta, osim ako me netko ne povuče za jezik.veseli i zdravi bili.
STRANICE: 1 2 3 4 5 6 7 8 9