Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKRASNO I VELEBIT TUGUJU UMRO vlč. Nikola Komušanac

01.06.2015 14:11:24


Svoje umorne oči jučer je zauvijek zaklopio svećenik i čuvar Svetišta Majke Božje od Krasna velečasni Nikola Komušanac. Vlč. Nikola rođen je 26. veljače 1956. godine a za svećenika je zaređen 29. lipnja 1988 godine.Najveći dio svog svećeničkog vijeka je proveo u župi. sv. Antuna Padovanskog u Krasnom Polju u srcu sjevernog Velebita u kome se nalazi i glavno marijansko svetište Gospićko-senjske biskupije. Velečasni Nikola je za krasnarsko svetište živio i baš zahvaljujući njegov volji i trudu Gospi od Krasna hodočastilo na stotine tisuća vjernika iz cijelog svijeta. Svećenika Nikolu pamtit ćemo kao vrlo plemenita čovjeka koji je cijeli svoj životni vijek posvetio Bogu i ljudima. Nikola je bio i svećenik poduzetnik jer je za života napravio brend, velebitsku  rakiju  travaricu koja je postala poznata u svijetu.

Pogreb vlč. Komušanca će biti u utorak 2. lipnja u 15 sati na Krasnu, a misa zadušnica je u župnoj crkvi sv. Ante u Krasnom.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju