Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPisma čitatelja iz snježne Korenice

06.01.2017 09:01:14

Ne znam je li istina, čuo sam da ono uređivanje terasice ispred Koreničanke (popularnije Šnjarićke) košta 250.000 kuna, piše  čitatelj.  Dobro ste čuli. I to navodno je planirano pola milijuna kuna pa je taj iznos zamijenjen s ovim upola manje. Možda griješim, ali stvarno ne znam kako to može toliko koštati. Čisto sumnjam da bi općinski vijećnici dozvolili da im netko u njihovom dvorištu napravi takvu terasu za takav iznos. Dajte meni 50.000 i mješalicu. I kako se netko mogao tako prevariti da je trebalo koštati čak i duplo od toga ( pa valjda nije prošlo)? Jesu li možda mislili staviti zlatne ploče pa su ih zamijenili srebrnim? Ili su kopali tako duboko da su naišli na grobnice starih Japoda pa se umiješao konzervatorski odjel arheološkog muzeja. Ili kopaju tako duboko jer će tamo biti podzemne garaže? Volio bih da me netko prosvijetli.

Kako čujem na današnjem Općinskom vijeću cijena radova ispred Koreničanke je naglo pala s 260 000 kuna na 110 000 kuna, jer da su iznenada pristigli računi. Dakle s početnih 520 000 rebalansom je palo na 260 000, a danas evo na 110 000 kuna. Tko želi licitirati i dati još bolju ponudu neka se javi. Ja tvrdim da je to poslić od 20 000 kuna koji naš Komunalac može obaviti bez ikakvog natječaja.

Organiziramo ORA pa makar nas proglasili komunjarama. Treba pomoći Općini jer je u financijskoj krizi. Tražimo dragovoljce - javite se,  piše  čitatelj  iz  Korenice.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju