Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMima plete mrižu svoju !

06.01.2017 15:12:20
Ivan Tomljenović Mima, gazda Karlobaga velik je tim stvorio oko sebe, a i timu je lijepo sa Mimom, a kako i ne bi, jer love ima pa često pjevaju Vječnog sokola. 
************************
Istražili smo sa kim se okružio gazda Karlobaga. Desna ruka mu je i zamjenik Boris Boro Smojver  koga u Karlobagu zovu "mali Mima". Prema kartici iz 2013.godine Smojver je prijavio da ima 14.619,30 kuna bruto plaću. Biti zamjenik gazdi Karlobaga znači da problem nisu novci, pa se tek treba istražiti koliko Smojver naplaćuje svoje usluge kao glavni operativac.
**********************************************************  
Zašto bi neki ljudi, a osobito žene stavile ruku u vatru za načelnika Karlobaga svjedoči slijedeći podaci. Mirjana Blašković, sestra  voditelja  Laga  Lika   Tomislava  Kovačevića  predsjednica Općinskog vijeća Karlobag prima mjesečnu nadoknadu od 1800 kuna, ujedno radi u ambulanti u Karlobagu, a ima i status Udovice gdje prima nadoknadu. Za Blašković se veže da se postavlja pitanje njezina statusa Udovice, dok je primjerice  Draga  Vrban potjerana iz općine, a stvarna je Udovica muža poginulog branitelja. 
*******************************************************************

MIRJANA, LUCIJA, TONKA......
******************************

Očito oko Tomljenovića u općini nije bilo mjesta za dvije udovice. Oko Vrban se vrti priča da je načelnik Tomljenović potjerao iz općine, jer navodno nije željela svjedočiti protiv bivšeg uspješnog načelnika Karlobaga Ivice Bačića, što je i sama Vrban potvrdila.
Druga dama u koju načelnika Karlobaga ima neograničeno povjerenje je bivša djelatnica policije u Karlobagu koja je dobila nečasni otpust je Lucija Tomljenović, koja je u prošlom mandatu bila predsjednica Općinskog vijeća sa primanjem kao Blašković, danas je općinska vijećnica i šefica u Komunalnom poduzeću Vegium u kome u turističkoj sezoni bude zaposleno i do 60 radnika. Naši izvori govore da radnici u poduzeću kažu da im se bolje zamjeriti gazdi Karlobaga nego Luciji koja u Vegiumu ima plaću od 6 tisuća kuna i koptirana je u sva općinska zbivanja, a neki tvrde da ima ambicija biti Načelnica općine.
****************************************************************

POŠTAR   KURE  I  BANKARICA  MARICA
****************************************

Jedan od načelnikovih ljudi od povjerenja je zamjenik predsjednice Općinskog vijeća Karlobag poštar Kure Drago Potočnjak koji osim što je mjesni poštar kao predsjednik Općinskog vijeća ima mjesečnu nadoknadu od 1500 kuna. Ime poštara Kure kod stanovnika posljednje se vrijeme najviše izgovara u Karlobagu ne zbog što je donio mirovinu, nego zbog supruge Marice koja je pronevjerila novce u Privrednoj banki Zagreb, poslovnica Karlobag gdje je dobila nečastan otkaz, a u Karlobagu već kruže priče da će nestašna Marica slično kao i Lucija dobiti posao, a gdje drugdje nego u općini i da će njezin posao u budeće neće kontrolirati banka nego suprug. Priče o Luciji i Marici svjedoče o tim čudnim stvarima što se valjaju u općini Karlobag. Dolaskom Tomljenovića za načelnika sunce je obasjalo i obitelj Jurković iz Baških Oštarija. Zamjenica predsjednice Općinskog vijeća je bivša kuharica Ankica  Jurković koja prima mjesečnu nadoknadu od 1500 kuna, a osim toga je šefica Hostela općine u Baškim Oštarijama gdje ima oko 5 tisuća kuna plaću. Uz Ankicu u općini Karlobaga radi kćer Tomislava Jurković. Tonka je donedavno bila pročelnica u općini, no dolaskom za pročelnika bivšeg načelnika PU Riječke Mirka Ružića Tonka se u općini bavi socijalnom skrbi i o sirotinji u općini za što prima minimalno 5 tisuća kuna. Tonkin  brat  Hrvoje  Jurković  je vlasnik i Urednik portala Lika online u Gospiću  koji medijski  prati  i  promovira  općinu  Karlobag  i  ovu  družinu, ali  i  bandu  u  Gospiću  gdje već duže vrijeme odrađuje najprljavije medijske poslove sa čime je upoznato  uz  policiju  i  Državno  odvjetništvo  u  Gospiću  i Karlovcu. Jurković  je  na  svome  portalu  osnovao  i  Internet  sektu, specijaliziranu  bandu  anonimnih  komentatora.  Prema  priznanju  župana  ličko  senjske  županije  na  odlasku  Milana  Kolića  u  posljednje  dvije  godine  te  i  slične  usluge  Jurkoviću  je  ličko  senjska  županija  platila  150  tisuća  kuna,  koliko  plaća  općina  Karlobag  nije  poznato. 
***************************************************************

www.slobodnalika.com, sve otkriva 


FOTO ARHIVA : Tomljenović sa svojim timom Lucija Tomljenović, Mirjana Blašković, Boris Smojver, Ankica Jurković,Drago Potočnjak.
************************************************************

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju