Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMartina se zahvalila građanima Senja - od srca vam hvala !

23.05.2017 16:01:41

 

Poštovane građanke i građani Grada Senja!

 

Ovim putem želim se zahvaliti svima Vama koji ste prepoznali mene kao Vaš izbor za gradonačelnicu Grada Senja. Želim se zahvaliti i svima Vama  koji ste prepoznali ljude i program promjena koje smo Vam bili spremni ponuditi, ali nažalost velika je većina naših građana i na ovim izborima izrazila zadovoljstvo trenutnom gospodarskom i socijalnom situacijom u našem gradu . Izuzetno sam ponosna kao i svi ljudi okupljeni oko mene, što smo bar pokušali, vođeni idejom i dobrom namjerom mijenjati stvari na bolje!

Ovom prilikom želim se zahvaliti i svim mojim prijateljima, obitelji, a osobito članovima HNS-a Senj, na ukazanoj iznimnoj potpori, ali i na njihovom vlastitom doprinosu kroz neprestani i predan rad tijekom zadnje dvije godine kao i angažmanu na svim političkim aspektima za koje sam smatrala da će građani napokon prepoznati! Ponosna sam na činjenicu da smo po prvi puta temeljito izradili detaljan i realan programa za razliku od drugih političkih stranaka, te isti transparentno dali na uvid našim građanima u skraćenoj pisanoj verziji i putem naše facbook stranice. Danas ne mogu reći da sam razočarana, već sam možda malo tužna zbog spoznaje što se u većini gradova, a osobito u našem bližem okruženju vide stvarni i određeni pomaci dok naš grad godinama propada, a potvrda politike koja nas je u takvo stanje dovela ne ulijeva mi nadu i optimizam. S obzirom da sam u jednom od svojih intervjua spomenula da je život svih nas satkan od uspona i padova vrlo je bitno  naglasiti da je potrebno zadržati čast i poštenje i ne tražiti krivce već se dalje boriti za cilj koji smo si postavili ! S obzirom da HNS u prijašnjem sazivu gradskog vijeća, zapravo nije imao mandate, možemo tumačiti da je ostvareni uspjeh dobar, iako je realno težiti uvijek boljem! Obećavam svim našim građankama i građanima da ću kao gradska vijećnica svojim angažmanom i radom biti uvijek spremna ukazati na sve probleme, te da će svi građani preko mene imati svoj glas u donošenju odluka koje kreiraju našu zajedničku budućnost! 

Ovim putem čestitam i svim drugim političkim strankama, nezavisnoj listi i njihovim kandidatima  na ostvarenim izbornim rezultatima, a se iskreno se nadam da će svi skupa bez obzira na političku poziciju, transparentno raditi u interesu svih naših građana.

O podršci kandidatu za gradonačelnika Grada Senja u drugom izbornom krugu ne mogu Vam ništa precizno reći s obzirom da ja  nisam član predsjedništva podružnice HNS-a Senj, već Vas ukratko mogu informirati da će odluka biti donesena na predsjedništvu podružnice, dana 27.5.2017.godine, a objaviti će se putem tiskovne konferencije!

 

Još jednom, svima od srca hvala!

 

Martina Vurušić Katalinić


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju