Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKORENICA Sišli su sa ugodne plitvičke cice

10.08.2017 21:08:56

Baš se mislim kad će me napasti uvaženi portali kad ono baš kad smo ih skinuli s općinskog proračuna. Dragi građani, Više od 50 000 kn će ostati u vašim džepovima godišnje otkad su Likaonline i Indirektno sišli s ugodne plitvičke cice. Sredstva ću prenamijeniti tako da ću djeci u vrtiću kupiti bojanke pa nek naša djeca pišu i tako je to podjednaka razina novinarstva kao što je promoviraju ova dva portala, piše Ante Kovač načelnik općine Plitvička jezera.
Što se tiče revizij e - upravo stavljamo sve ugovore na općinsku stranicu (ono što bivši načelnik nije dozvolio) pa će tako i revizija. Samo čitajte pa ćete vidjeti što se radilo.
Što se tiče poreza za nekretnine - to je poraz HDZ-ove državne vlasti a ne općinske. Obrasci će ići i dalje i trebala ih je dijeliti i bivša vlast, a kad će biti porez o tome će odlučiti država. Preko obrazaca će se naplaćivati komunalna naknada dok vlada ne odluči drugačije.
Što se tiče donacija privatnika - kad su donacije zašto dolaze na naplatu novoj vlasti kad su staroj bile donacije.
Kupnja kamiona je bila sasvim legalna ako se za nju odluči Vijeće. Da je netko u četiri godine bio u skladištu komunalca vidio bi da ima viška 750 kanti i da ne treba kupiti još 100.000 kn novih. Nelegalno je od planiranih 800 000 kn za cijelu godinu potrošiti za snijeg u samo prva četiri mjeseca 1427 000 i to na svoju ruku, bez odluke vijeća. Da nije bilo tako, kupili bi dva nova kamiona, a ne jedan polovni.
I na kraju je zanimljivo da netko hvali organizaciju Oluje nekoć - gospodo, kad sam ja organizirao Oluju jednom je bilo čak 21 ekipa. Vas tamo nije bilo jer vi nikad niste volontirali.
Ne treba mene osvještavati da sam načelnik, nego vas da ste izgubili vlast i da se smirite. Računi će vam izlaziti i dalje.
Dragi moji novinarčići, samo napadajte, ali na plitvičku cicu nećete dok sam ja tu. Nađite si novu pipu jer znam da bez nje ne možete.
I na kraju jedna nagradna igra - 60 000 kn će dobiti tko na ovoj slici prvi pronađe šator koji je plaćen, piše prof.Ante Kovač načelnik općine Plitvička jezera.
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju