Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Otočcu se sprdaju sa Šutićem, nisam ginekolog, ali mogu pogledati !

28.10.2017 21:31:00

Ni pomor nasukanih delfina na Novom Zelandu ne može u meni jače probuditi emocije od brige Vlatke Ružić za zakonito poslovanje gradonačelnika Stjepana Kostelca. Takvu borbu protiv nepravde nismo vidjeli još od onog dečka u tajicama iz Sherwoodske šume zvanog Robin Hood. I ovoga puta to je trn u oku zvani Hrvatski radio Otočac. Bjesomučna hajka na HRO odraz je očajničke želje predsjednika lHDZ Otočca Šutića da zavlada i tim krugovalnim medijem, piše  portal  Gacka 053.

Naravno da smo svjesni činjenice da se ni Robin Hood nije stigao boriti protiv svih nepravdi ovoga svijeta pa tako ni Vlatka Ružić. Zato ćemo joj malo pomoći i dati joj smjernice što mora istražiti i objasniti građanima Otočca.

Poznato je da je Branislav Šutić ravnatelj Doma zdravlja Otočac. Iako se kiti titulom nekakvog doktora (znanosti!?), sa zdravstvom nema nikakve veze kao ni ja. Zato je člankom 27. Statuta DZ Otočac propisano da mora imati zamjenika koji ima najmanje 5 godina iskustva u zdravstvenoj struci. S obzirom na pompozno najavljivani Kongres poslodavaca u zdravstvu, a tema je “Kvalitetan i održiv zdravstveni sustav u Hrvatskoj – realnost ili utopija?!”, imam za predsjednicu Upravnog vijeća DZ Otočac nekoliko pitanja. S obzirom da se radi o trošenju proračunskih novaca, građane Otočca jako zanima slijedeće:

– Da li je ravnatelj DZ Otočca Branislav Šutić išao na taj kongres u Opatiju?

– Ako je išao, da li je DZ Otočac platio kotizaciju u iznosu od 1550 kuna?

– Ako je išao, da li je išao na kongres službenim vozilom ili je koristio svoje?

– Ako je koristio svoje vozilo da li mu je DZ Otočac refundirao troškove?

– Ako je išao, da li je Šutić spavao u Opatiji ili se svaki dan nakon izlaganja vraćao kući?

– Ako je spavao u Opatiji da li mu je DZ Otočac platio troškove hotela?

– Ako je išao, da li je sa Šutićem još netko išao u Opatiju na kongres na trošak DZ Otočac?

– Kakve koristi će imati građani Otočca kao korisnici usluga DZ Otočac od toga kongresa?

– Da li je bilo potrebno uopće slati Šutića na taj kongres ako je DZ Otočac u milijunskom manjku?

Naravno, sva navedena pitanja nemaju nikakvog smisla ako je Šutić sam platio odlazak na kongres, ali i to se mora građanima objasniti. Ako nije, onda predsjednica Upravnog vijeća DZ Otočac ima moralnu obavezu građanima Otočca odgovoriti na navedena pitanja. Ipak je ona naš Robin Hood koji se bori protiv nepravde, nepotrebnog trošenja proračunskih sredstava, gladi u svijetu, otapanja ledenjaka, izumiranja kornjača na Galapagosu, gradonačelnika Kostelca i svega ostaloga.

A što se tiče stručnosti za obavljanje posla u DZ Otočac, ja se preporučujem zamijeniti doktora Oršanića kada ode u mirovinu. Nema veze što nisam ginekolog, mogu barem pogledati!


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Kupusa, kupusa !

16.10.2018 15:51:44

Gospodarstvo

Jesen u objektivu !

05.10.2018 21:08:38
ANKETA:
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com