Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjHVALE VRIJEDNO Nezavisna lista mladih Gospića pokrenula akciju kupnje tobogana Dječjem vrtiću Pahuljica

11.01.2018 18:02:13
        NAŠ DJEČJI VRTIĆ “PAHULJICA” treba našu pomoć !

  
U razgovoru sa ravnateljicom vrtića gospođom Marijom Fajdić saznali smo da im je prijeko potreban tobogan za igralište. S obzirom da igralo mora biti izrađeno po visokim standardima o sigurnosti djece, cijena je naravno i veća. Na slikama imate detaljan opis. NEZAVISNA LISTA NA ČELU SA JOSIPOM ŽUPANOM POZIVA SVE VIJEĆNIKE GRADA GOSPIĆA DA SE JEDAN MJESEC ODREKNU PRIMANJA I DA ZAJEDNO SKUPIMO ZA TOBOGAN SA KUĆICOM I PENJALICOM! Samo jedan mjesec i to bi bilo dovoljno! Pozivamo sve poduzetnike iz našeg grada da nam se pridruže u ovoj akciji za naše najmilije i najdraže ! Danas kroz dan sjedaju prve uplate od naših članova koja su dobili od primanja iz gr.ustanova: Josip Župan- 3000 kn Velimir Štimac- 1000 kn Molimo Vas da nam se pridružite i da doprinesemo našoj maloj zajednici !

Uplate na račun: Hr6123900011100399074 Dječji vrtić Pahuljica Žabička 4 Gospić (U opisu plaćanja obavezno navesti kao donaciju za tobogan sa kućicom i penjalicom ) !! Računovodstvo vrtića će nas redovno obavještavati o stanju doniranih novaca, do nadamo se, konačne cifre. Molimo sve medije da nas poprate u ovoj akciji. Hvala! Vaša NLM, piše  Nezavisna  lista  mladih  grada  Gospića  o  hvale  vrijednoj  akciji. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju