Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senjprof.Ante Kovač načelnik Plitvičkih jezera Milinoviću ne treba dati niti blizu Plitvicama jer je on opća opasnost

12.01.2018 08:13:40

Ante Kovač, načelnik općine Plitvička Jezera, rekao je u razgovoru za 24sata kako devastacija Plitvica nije bila slučajna.


- Ličkoj političkoj eliti cilj je 20 godina zadržati status quo. Njihov krajnji cilj i s Plitvicama bila je devastacija pa zatim privatizacija - kaže nam Ante Kovač i nastavlja:

- Plitvice su ozbiljno ugrožene. Prosvjed branitelja bio je opravdan. Obično se govori o fekalijama. Moje je mišljenje da je veći problem to što je krajobraz nepovratno narušen. Naša općina bi mogla imati 10.000 stanovnika, a ima 4000 stanovnika. Ima prostora za gradnju, ali je problem što se puno lakše gradi u strogom centru nacionalnog parka nego izvan. Još je veći problem što infrastruktura ne prati gradnju. Naš glavni projekt je aplikacija na kanalizaciju, kojom bi se riješio veći dio problema. Vodovod nam je treći u državi po gubicima. Plitvice su sinonim za turizam i eure, ali dok god ne riješimo ključne stvari, bit ćemo siromašna i zaostala općina. Moramo se okrenuti budućnosti i početi rješavati problem po problem - kaže nam Kovač.


 
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Kupusa, kupusa !

16.10.2018 15:51:44

Gospodarstvo

Jesen u objektivu !

05.10.2018 21:08:38
ANKETA:
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com