Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOvako su se Oglasne ploče u Gospiću sprdale sa Lijepom našom

19.01.2018 08:52:10

  Unatoč mnogim obećanjima  koja nije  ispunio gradonačelnik Gospića Karlo Starčević posebno se „proslavio“ s izmišljotinom da će do kraja 2017. otvoriti u Gospiću 500 novih radnih mjesta. Nije otvorio niti jedno, a (ne)sposobnost njegove ekipe ogleda se u mnogo čemu. Kada nije narodu već dao kruha nastoji mu barem dati igara. Stoga se bučno najavljuje javno snimanje epizode serijala „Lijepom našom“ 18. siječnja u Sportskoj dvorani u Gospiću, uz nastupe zvučnih imena hrvatske estrade i lokalnih KUD-ova.

Sve će biti dobro ukoliko se gradonačelnik, ponesen samim sobom i svojom veličinom, ne upusti u govorancije o svojim nepostojećim uspjesima u razvoju Gospića i izmišljenim ratnim zaslugama. Krene li njegov govor u tome smjeru moglo bi mu se dogoditi da bude izviždan i ismijan od strane publike, što smu svakako neće ići u prilog. Barem ne na javnom snimanju, tako su Oglasne ploče u Gospiću Nick i Smoki prije nekoliko dana najavljivale i sprdale se sa glazbeno-scenskim spektaklom Lijepa naša u Gospiću .

Danas iste ploče slave gospićki glazbeni spektakl, Gradonačelnik je od tisuća ljudi doživio umjesto žvižduka ovacije i Gospić je pokazao svoje najljepše lice. Nikome se nije  žviždalo, samo  se  pljeskalo  i  pjevalo.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju