Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKako je bivša predsjednica Općinskog suda u Gospiću, gospićki sud pretvorila u sudište Milinovića protiv onih koji su mu dokazivali da je poslijeratni politički profiter Like

12.02.2018 15:23:32
    I na Općinskom sudu u Gospiću,  oni  koji  pošteno  zarađuju  svoju  plaću   lakše dišu od kada je pala politička moć ličkog političkog gubernatora Like Darka Milinovića. Politički  " baja"  kada bi se god pojavio na sudu  u  Gospiću  kao tužitelj, zbog nanošenja  štete   njegovoj časti i ugleda  sudcima su se tresle gaće, bilo je  i  proljeva, jer trebao je biti   "badža " da donese presudu protiv poslijeratnog političkog gubernatora Like, posljednjeg predsjednika Titove omladine u Gospiću koji je i Sudu u Gospiću svojom  političkom  silom  utjerao strah u kosti.  Dokazale  su  presude  da  je  bio  i  sudski   kostolomac,  a  sudci  kada  su  pisali  presudu  u  kojima  je  tužitelj  bio  Milinović  brižno  su  vagali  svaku  riječ  da  ne  bi  nanijeli  štetu  ličkom  poslijeratnom  profiteru.  U pratnji  odvjetnika sa odjelom i imidžom Hrvata  katolika, hrvatskog doktora, i  domoljuba, branitelja, poštenog Hrvata,  bez  javnosti   i  medija   Milinović je osvajao sudce koji kada bi se pojavio u sudnici bili u stanju  delirija,  to  je  neopisivo,  zato  i  nije  Sud  dozvolio  da  se  sudišta  snimaju  i  da   narod  vidi  koliko  je  i  Sud  u  Gospiću  nemoćan  pred  političkim  gubernatorom  Like.   Koga god je tužio posljednji predsjednik Titove omladine  u  Gospiću   jadna mu bila majka, jer svaki dokaz bilo  je  ništa,  za  lik  i djelo osobe koja je nedvojbeno poslijeratni  veliki   hrvatski  i  lički  politički profiter. Tragično je da svi za to znaju samo Sud u Gospiću se pravio slijep, jer u dokazima koje su priložile  žrtve gubernatora Like Sud nije izvijestio Državno odvjetništvo, jer parnice su trebale biti dokazi  upletenosti Milinovića u mnoge kriminalne radnje iz kojih je izvukao milijunsku korist za sebe , pa je tako nastala i milijunska imovina   svrgunutog  političkog  gubernatora. No,  ako  je  Milinović  posijao  strah  na  sudu  u  Gospiću  ostao  je  barem  pisani  trag  sa  mirisom  Milinovićeva  kriminala.     

TAJČI  JE  ODRADILA  NAJPRLJAVIJI  POSAO  NA  OPĆINSKOM  SUDU  U  GOSPIĆU 

Na braniku  kao  prvoborac   Milinovićeve političke sile na Općinskom sudu u Gospiću bila je sada već bivša predsjednica Općinskog suda u Gospiću Tatjana Radaković  Bašić koja je iskoristila pravosudni aparat za odrađivanje najprljavijih pravosudnih  poslova  za  Milinovića. Nije  gledala  što  druga  djeca  plaču,  dok    njezina  i  gubernatora  Like  uživaju  u  slobodnoj  Hrvatskoj. Milinović   je  ispao   na  kraju  fer  i  nije izdržao i za sve prljave pravosudne poslove nagradio je da joj kćer u organizaciji Ličko senjske županije u jesen prošle godine od svih ličkih kćeri i sinova podigla  zastavu u čast dolaska predsjednice  RH  Kolinde  Grabar  Kitarović  u  Gospić. Bio  je  to  Dado&Tajči  završno  poentiranje. To  je  malo,  ništa  i  jadno  što je bivša predsjednica Općinskog suda u Gospiću odradila na sudu za posrnulog ličkog političkog gubernatora. Dokaza je puno, naručenih presuda je puna, da cijela priča završi da i na gospićkom sudu slave kraj dugogodišnje Milinovićeve političke gubernije.
 
Piše : Željko Popović

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 12.02.2018. 17:17
    Imenujte jednog postenog sudca na gospickom (HRVATSKOM) sudu svi su u sluzbi kriminalaca dokazano od drzavnog odvjetnistva do opcinskog sudstva.
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju