Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPriopćenje gradonačelnika Gospića

14.02.2018 18:15:20

Temeljem čestih napada i iznošenja neistina od strane portala Lika Online vezano za napise o „žestokim napadima od strane mjesnih odbora“, te o još mnogim napisanim degutantnim pamfletima vezanim uz rad Zimske službe, padanja i čišćenja snijega primoran sam reagirati kako bih javnost upoznao sa stvarnim stanjem stvari.

Naime, radi se o pamfletima portala„Lika Online“ inače privatnog portala, koji je Grad Gospić za vrijeme vladavine HDZ-a koštao više od 230 000 kuna iz džepa poreznih obveznika, građana Gospića i portala koji svih godina primanja obilatih sredstava iz proračuna Grada Gospića nije našao za shodno bivšoj vlasti uputiti ni jednu jedinu kritiku, već su iz pera ocvalih novinara dolazile samo pohvale vladajućim strukturama. Danas odjednom kada smo ukinuli financiranje privatnih portala , Lika Online bavi se isključivo „istraživačkim novinarstvom bez premca“ i svakog dana budno pazi građane Gospića, a i gradonačelnika ne bi li mu zamijetio koji korak manjka ili viška.

Snijega je u Lici bilo i bit će, ceste su prohodne, a kvalitetnu i plodonosnu suradnju s mjesnim odborima nastavit ćemo i dalje na dobrobit svih građana grada Gospića, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali.

Bilo kako bilo, pa čak i pisanjem nemjerljivih pamfleta ja sam sretan što me spominju jer dogodila se demokracija o kojoj do sada neki nisu ni sanjali pa ne znaju što bi ni kud bi s njom. Pitam se što bi se s Likom Online dogodilo da je recimo, prije 4 – 5 godina, napisala kritiku doktoru Milinoviću ili tadašnjem gradonačelniku Krmpotiću. Garantiram da u njihovoj arhivi ne postoji niti jedan jedini takav članak, a i da postoji odavno ne bi bilo ni njih ni portala.

Neka naši cijenjeni sugrađani procijene sami je li razlog tome to što je bivša vlast sve odrađivala blago rečeno savršeno, a nova sve radi toliko, opet blago rečeno loše ili je problem u još jednoj nemogućnosti krčmenjanovca s bankomata svih građana grada Gospića. Prema onome što pišu ali i po komentarima na društvenim mrežama, koje više ni u noćnoj smjeni ne mogu nabrisati, mogu s pravom reći da omalovažavaju Gospićane vrijeđajući im inteligenciju misleći da nisu pročitali njihovu novinarsku pristranost i neprofesionalnost posla kojim se navodno bave.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Karlo Starčević


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Kupusa, kupusa !

16.10.2018 15:51:44

Gospodarstvo

Jesen u objektivu !

05.10.2018 21:08:38
ANKETA:
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com