Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj"Majstori" dobro omastili brk, slabo su blatili koliko su ih platili

14.02.2018 19:53:58
Dva Oglasna portala Like online i GS Press imaju "debeli " razlog svakodnevno pljuvati po gradonačelniku Gospića i novoj gradskoj vlasti. Naime, u protekle četiri godine dok je grad Gospić vodio Petar Krmpotić dobro su financijski  omastili  brkove. Grad  Gospić izašao je službeno sa podacima koliko su platili prljave medijske usluge i poslove dvojici specijalca iz Gospića. Lova nije bila problem samo se gledala količina isporučenih medijskih pljuvačina koja je posebno kulminirala početkom prošle godine i u vrijeme kampanje za lokalne izbore 2016.godine kada su medijski specijalci radili čuda na dva portala. Naručitelji su na kraju doživjeli pravu izbornu pušionu. 

ZANAT  JEBEN,  PLJUVANJE  I  PEGLANJE 

Da su plaćali specijalce svojom lovom gaće bi ostavili na plotu. Krmpotić, Biljan i društvo pisanja portala koji su mazali lovom poreznih obveznika doslovno je politički dokrajčilo, jedino se ličko senjskoj županiji kratkoročno isplatile se prljave medijske rabote. Pošto je umjesto Milana Kolića na mjesto župana došao Darko Milinović, koliko su Oglasne ploče omastile brke kod ličko senjske županije još se skriva, no svanuti će i taj dan koliko je ličko senjska županija plaćala najprljavije medijske poslove dva portala koja danas rade, a naručitelj poslova je novi ličko senjski župan Darko Milinović kome baš po starom modelu Oglasne ploče lijepo sapunaju dasku i sve ide prema političkom kraju bez povratka, jer ta nakaradna medijska priča nema nimalo budućnosti gdje čitatelji sve više povraću, posebno se to primijeti zadnje vrijeme na društvenim mrežama gdje uredci doživljavaju kalvariju, pa  i treće smjene moraju raditi. Portal Lika online točnije glavni lik Marin Smolčić Smoki iskusni medijski specijalac u zlatnim godinama osmislili su uz tekstove na portalu i anonimnu bandu komentatora koji su nekoliko godina unosili takav nered među čitatelje da to pas sa maslom ne bi pojeo. Kad je pao grad, nestali su razne lisice, vučići, vukovi, borci iz  bujadi.... Danas portali pamfletima o Milinoviću svakodnevno nanose mu ogromnu štetu, brane  u  javnosti  ono  što  je  neobranjivo,  pa  je  šteta  puno veća od stotina tisuća kuna koje su im plaćene i koje im plaćaju jer to će  definitivno  biti na kraju račun  bez  krčmara, gdje će klizaljku doživjeti  i  već  je  doživio  sam Milinović koji ih je stvorio.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju