Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Gospiću dvodnevni seminar kako osmisliti vlastiti turistički proizvod

25.02.2018 19:41:54

Na dvodnevnom seminaru u Gospiću, 27. i 28. veljače s početkom u 10 sati, stručnjaci s područja ruralnog i kulturnog turizma ponudit će odgovore na sva vaša pitanja te Vas educirati kako osmisliti vlastiti turistički proizvod. Registrirali ste ili tek planirate registrirati turističku djelatnost? Djelujete u lokalnoj zajednici i želite osmisliti vlastiti ili zajednički turistički proizvod? Razmišljate o turističkim rutama i interpretaciji baštine? Vlasnik ste turističkog seljačkog gospodarstva ili poduzetnik u ruralnom području, radite na području ruralnog turizma u jedinicama područne i lokalne samouprave, turističkoj zajednici, komori, udruzi, zadruzi, savjetodavnoj službi..? Ako ste na bilo koji način prepoznali  potencijal ruralnih dijelova Lićko-senjske županije i šire, dvodnevni seminar „Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom i kulturnom turizmu“, bit će vam od velike pomoći. 

U organizaciji Turističke zajednice Ličko-senjske županije, Hrvatske udruge za turističke i kulturne rute „Tur Kultur“, Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, a pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma, dvodnevni seminar će se održati u Kulturno informativnom centru u Gospiću i to 27. i 28. veljače s početkom u 10 sati.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju