Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPOČELI PROLJETNI RADOVI Fumić duboko ore !

10.03.2018 14:55:05
Javno "spuštanje " uspješnog načelnika općine Brinje Zlatka Fumića, županu Darku Milinović sliči na onu narodnu, stari vuk, pasja šala !. Milinović još od Titove omladine nije naučio da mu netko " spušta ", jer uvijek je on "mećao" drugima. U Brinju je Milinović pokušao spustiti, HSS-vom načelniku Brinja, da je on spasitelj Brinja, no nije očekivao da mu drugi dan brinjski načelnik fino  i  bolno spustiti. 

MILINOVIĆ  NIJE  ZNAO  DA  SELJACI  DUBOKO  ORU 

Milinović nije očito računao da seljaci duboko oru. Zato se Milinović kao stara frajla našao uvrijeđen kada mu je koalicijski partner "spustio" i to fino i dosta bolno, pa su mu drugi krivi, da je dobio ono što je tražio. Problem je što ide proljeće i Milinović se boji da sindrom Fumićeva hibridnog " spuštanja " i dubokog oranja ne proširi se i da drugi vide da se Milinoviću može kada čovjek hoće fino "spuštati". Iako je u Brinju Fumić popularniji kod naroda, kao iz vremena Milinovića kada je sa Sanederom uzimao novce iz crnog fonda HDZ-a, zbog finog oranja, Fumić je u Brinju još popularniji, jer malo se do sada tko usidio  spuštati  gospićkog  ginekologu. To za sada jedino mogu seljaci, jer uhljebi još skupljaju  hrabrosti. Jedino je sigurno da Milinović nikad više neće dolaziti u  Brinje spuštati  i  mnogi  smatraju  da  Milinoviću  nitko  nije  kriv  što  ne  zna  da  su  počeli  proljetni  radovi.   

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju