Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGospić traži 30 radnika na javnim radovima

23.05.2018 20:14:43

Grad Gospić inicijator je javnih radova kao mjere čiji je program temeljen na društveno korisnom radu. Cilj mjere je uključiti nezaposlene osobe u program aktivacije na poslovima društveno korisnog rada, povećati zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba, afirmirati njihovu socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice njihove nezaposlenosti, uz potporu jedinica lokalne samouprave. Područje djelovanja na koje je usmjeren javni rad je zaštita i očuvanje okoliša te komunalni radovi. - Rad se odvija na području Grada Gospića, a obuhvaća naselja Lički Osik, Mušaluk, Donje Pazarište, Klanac, Aleksinica, Kalinovača, Veliki Žitnik, Smiljan, Lički Novi, Ribnik, Bilaj, Žabica, Brušane.

Hrvatski zavod za zapošljavanje financirat će 100% troška minimalne bruto plaće u iznosu od 4.031,45 kn po osobi, kao i stvarne troškove prijevoza za dane provedene u javnom radu.

Na osobe zaposlene prema Programu javnih radova primjenjuju se prava iz Ugovora sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Gradom Gospićem, te prava iz radnog odnosa sukladno odredbama Zakona o radu i odgovarajućim provedbenim propisima.

Trajanje programa: 6 mjeseci

Broj radnika: 30

Opširnije: Javni poziv


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju