Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGodina dana od kada je Darko Milinović postao župan, godina dana smicalica

25.05.2018 14:28:37
Na današnji dan prije godinu dana Darko Milinović preuzeo je funkciju župana ličko senjske županije. Nekoliko dana prije Milinovića je pobijedio u prvom krugu izbora zahvaljujući presudnim glasovima Srba iz Gornje Like. Milinovićeva prva godina prošla je u lažima, spletkama, igrokazima, naslikavanjima, samo reklamiranju. Od kada je Milinović došao na mjesto ličko senjskog župana, institucija županija i funkcija župana potpuno su omalovaženi, jer Milinović je proteklu godinu obilježio raznim cirkusima i svojoj borbi za politički opstanak i političko preživaljavanje, koje i dalje traje gdje je Milinović sve poluge županije stavio u funkciju svoga samo spašavanja i lažnog samo reklamiranja.

Kada je prije godinu dana preuzeo funkciju od svoga prethodnika konobara Milan Kolića Milinović je najavio sam da ću svu svoju energiju uložiti u napredak županije, a godinu dana poslije ispostavilo se da je Milinoviću svu svoju silnu energiju iskoristio ne na napredak županije, nego je svu svoju energiju potrošio za svoje političko samo preživljevanje.

Prije godinu dana Milinović je lažno govorio da je županija jedno tijelo, jedno biće, a danas godinu dana poslije zahvaljujući upravo Milinoviću ličko senjska županija nikad nije bila više podijeljena na vaše i naše. Obećao je Milinović da će u svoj rad unijeti jedan novi optimizam, novu dozu adrenalina i ambicija. Jest Milinović je unio optimizam samo za sebe, a da se ne priča o adrenalinu i ambicijama ne županije, jer županiju je Milinović podredio svojim osobnim ambicijama, pa je kroz funkciju župana Milinović sve podredio svojim ambicijama. Milinoviće je prije godinu dana rekao „ja ću maltretirati vas, kao što ćete vi maltretirati mene“, jer svako od vas ima pravo i obvezu sudjelovati u kreiranju razvoja naše županije. Godinu poslije Milinović je maltretirao sve oko sebe i dozvolivši nikome da njega maltretira .

Lagao je Milinović prije godinu dana kada je za prošlu jesen najavljivao veliki gospodarski forum, koji do danas nije održan i neće jer od kada je Milinović preuzeo Vlast u županiji, ulagači u širokom luku zaobilaze županiju. Obećao je Milinović prije godinu dana “Vrlo brzo ću osnovati svoj savjetnički tim kako bi zajedno sa svima vama učinio krupne iskorake. Uza sve prirodne i tehničke potencijale, ljudski potencijali su uvijek na prvome mjestu. Savjetnički tim je danas sam Milinović, a ljudske potencijale iskoristio je za obračune sa političkim neistomišljenicima, pa je rad za opće dobro i napredak županije izostao. Milinović će tako svoj mandat obilježiti najvećim raseljavanjem ličko senjske županije.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju