Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjISTINA POBIJEDILA LAŽI Vatrogasni kostur iz ormara ispao u Gospiću

20.06.2018 18:14:26

Čini se da istina u Gospiću tuče laži do nogu. Nova je istina oko vatrogasaca u Gospiću gdje se oglasio i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević. Ovim priopćenjem želim napokon stati na kraj lažima kojima gotovo svakodnevno neki portali obmanjuju javnost s ciljem da obezvrijede mene kao osobu, ali i moju gradonačelničku dužnost koju obavljam časno i u skladu sa zakonskim propisima RH. Posljednje su vrijeme na temu razrješenja zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Gospić Željka Došena pisali mnoge neistine i insinuacije. Stoga danas na uvid dostavljam dokument - SUDSKU PRESUDU u kojoj se jasno i nedvosmisleno navodi da je nezakonito bilo jedino imenovanje gdina. Željka Došena, a nipošto njegova smjena koja je u ovom slučaju bila jedino ispravno i zakonsko rješenje. Naime, ovom presudom odbija se tužba Željka Došena te se još jednom potvrđuje da je nezakonito djelovao i da nikada nije niti smio biti imenovan zapovjednikom iz razloga što nije zadovoljavao propisane uvjete za obavljanje tih poslova. Mišljenja sam da ovaj slučaj nije bio jedina nezakonita radnja bivše vlasti, ali o tom po tom. Vrijeme će pokazati sve kosture koji polako, ali sigurno ispadaju iz ormara, ističe Karlo Starčević gradonačelnik Gospića.

Inače, da  koza  nije  rog  svjedoči  da  je  gradonačelnik  Gospića  priložio  javnosti  presudu, koja  pobija  laži  gdje  se  jasno  vidi  da  je  gospićka  mala  banda  bivšeg  vatrogasnog  zapovjednika  iskoristila  za  napade  na  gradonačelnika  Gospića. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju