Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJe li ovo žena koja je krenula u odrađivanje najprljavijeg posla u unutarstranačkoj kampanji Darka Milinovića

07.08.2018 16:18:32
Ličko senjska županija pretvara se u štab Darka Milinovića u unutarstranačkoj kampanji u HDZ-u. Počela je nova uzurpacija županije. Informacije, provjerene sa više strana i potvrđene govore da je Milinović potpuno uzurpirao županiju, i gdje raznim alatima se služi kako bi se vratio na mjesto predsjednika HDZ-a ličko senjske županije. Izvori tvrde da je Milinović zaigrao na svoju posljednju kartu spasa.Na  brodu  je  koji  pušća  na  sve  strane.  Bilo bi dobro zbog demokracije, da se u idući mjesec dana prisluškuju neki telefoni da se potvrdilo naprijed navedeno, koje nije prvi puta, jer Milinović je i prije u mnogim izborima koristio svu logistiku županije za svoje ciljeve.

MARTA  OD  NAJ  PRLJAVIJEG  ZADATKA,  KRENULA  NA  SVOJE

Žena u koju mnogi upiru prste da je krenula u odrađivanje najprljavijih poslova za Milinovića je Marta Grgurić predsjednica žena HDZ-a ličko senjske županije koja je nakon što nije prošla za zamjenika gradonačelnika Gospića na prošlim lokalnim izborima, Milinović je uhljebio u županiju, pa Marta danas vraća Milinoviću dugove, a prljava posla je puno. Informacije sa terena govore da koga god kontrolira županija da vrijedna Marta saziva, obrađuje i traži podršku za Milinovića, što je svojevrsno reketarenje ljudi, uzimanje slobode odlučivanja i svojevrsni pritisak na ljude. Iako unutarstranačka kampanja tek se zagrijava, Milinovićevo dobro poznato reketarenje i ucjenjivanje ljudi je počelo, samo da još krenu dobro poznate podrške i naslikavanja biti će znak da je počeo u Lici, za nadati se posljednji politički sumrak.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju