Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKustiću velika podrška u Senju

06.09.2018 22:05:14

       U Pučkom otvorenom učilištu Milutina Cihlara Nehajeva u Senju održano je predstavljanje i druženje s kandidatom za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i saborskim zastupnikom Marijanom Kustićem. Domaćin druženja bio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Senj i gradonačelnik  Senja Sanjin Rukavina te mnogobrojno članstvo GO HDZ-a Senj, a predstavljanju su prisustvovali povjerenik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i državni tajnik Darko Nekić, državna tajnica Katica Prpić, predsjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije i tajnica Povjerenstva HDZ-a Ličko-senjske županije Nada Marijanović, zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, predsjednik GO HDZ-a Otočac dr. sc. Branislav Šutić, zamjenik načelnika Općine Karlobag Boris Smojver, ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera i član Povjerenstva HDZ-a Ličko-senjske županije Tomislav Kovačević, jedan od osnivača gospićkog HDZ-a Miroslav Petry te brojni gosti.

Prisutnima se obratio Sanjin Rukavina, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Senj, koji je iskazao svoje zadovoljstvo radom Gradske organizacije HDZ-a Senj koja je sve svoje odluke donosila u raspravama na demokratskim osnovama, promičući vrijednosti jednakosti, demokratičnosti, dijaloga, timskog rada i međusobne suradnje, uvažavajući svaku članicu i svakog člana. Darko Nekić, povjerenik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije, naglasio je kako su ovo povijesni izbori koji će potvrditi snagu i zajedništvo stranke.

Pred mnogobrojnim okupljenim članicama i članovima GO HDZ-a Senj te gostima Marijan Kustić predstavio je svoj program u kojem je, između ostaloga naglasio kako će kroz Županijsku organizaciju HDZ-a pod njegovim vodstvom kao predsjednikom svaka općinska i gradska organizacija donositi odluke te da će se zalagati za rasprave u duhu demokratičnosti i jednakosti, a sjednice Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije održavat će se jednom mjesečno u drugom gradu i općini. Kustić je tako najavio pozitivnu promjenu i poručio: Vaš će se glas čuti!

Nakon predstavljanja Kustić se zadržao u druženju s članovima i simpatizerima stranke.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju