Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNovo dječje igralište i uređenje plaže u Svetom Jurju

14.09.2018 13:43:46

Početak radova uređenja dječjeg igrališta i plaže u Svetom Jurju zakazan je za sljedeći tjedan. Izvođač radova je obrt ANTIROST DELNICE iz Delnica, a stručni nadzor vrši ALFA CONSTRUCT d.o.o. iz Rijeke. Ukupni ugovoreni iznos s PDV-om je 776.208,75 kn, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira iznosom od 400.000,00 kn.

Podsjećamo, 16. svibnja 2018. u Zagrebu je održan sastanak na kojem je sklopljen Ugovor o sufinanciranju radova za projekt uređenja dječjeg igrališta i plaže u Svetom Jurju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Grada Senja, kojom prilikom su ministrica Gabrijela Žalac i gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina istaknuli su kako je ovo dio Programa podrške regionalnom razvoju, čime se zajedničkim snagama kontinuirano pomaže razvoju infrastrukture koja će doprinijeti poboljšanju standarda i kvalitete života lokalnog stanovništva. Gradonačelnik Rukavina tom je prilikom najavio početak radova u rujnu.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju