Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjUređuje se Policijska postaja u Senju

23.10.2018 10:09:44

 U Uredu gradonačelnika grada Senja potpisan je sporazum o zajedničkom ulaganju Ministarstva unutarnjih poslova, koje predstavlja ministar dr. sc. Davor Božinović i Grada Senja, koji predstavlja gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina, o uređenju objekta Policijske postaje Senj.

Potpisivanju su uz predsjednika Gradskoga vijeća Grada Senja Željka Tomljanovića i gradonačelnika grada Senja Sanjina Rukavine prisustvovali i načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan i načelnik Policijske postaje Senj Mario Jančić.

Vlasnik objekta na Staroj cesti 23 u Senju je Republika Hrvatska, a njome upravlja Ministarstvo unutarnjih poslova. Između sporazumnih strana postignut je dogovor o zajedničkom ulaganju u uređenje objekta koji obuhvaćaju radove obnove vanjske ovojnice zgrade (fasade i stolarije), a procijenjeni su na iznos od cca 770.330,00 kn bez PDV-a. Za radove je Grad Senj osigurao 200.000,00 kn.

Načelnik Biljan kazao je kako je ovo primjer suradnje na dobrobit lokalne zajednice te primjer povezanosti lokalnih zajednica s državnim institucijama.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju