Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjANALIZA : Što se krije iza napada Milinovića na Šutića ?, strah !

04.12.2018 21:29:22
Nakon što je dobio bucu u guzicu u HDZ-u Darko Milinović kao stršljen napada na predsjednika HDZ-a Otočac Branislava Šutića. Mnogi opravdano postavljaju pitanje što je pozadina javnih napada ?. Analizirajući odnose, nema druge nego strah Milinovića od  Šutića. Naime, Milinović jako dobro zna sposobnosti Šutića i političke veze, pa se u Milinovića uvukao strah, a  politički je  i slabašan, a Šutić svakim danom sve jači. Milinović zato stalno napada Šutića koji na napade ne odgovara, iako oni koji bolje poznaju Šutića tvrde da neće ostati  dužan. Kako je Milinović krivo procijenio da bi autobusima mogao srušiti Plenkovića u Zagrebu, tako je Milinović pogriješio što je krenuo u otvorene napade na Šutića. Milinović se boji, a to više ne krije da se ne bi Šutić probio na neku visoku funkciju, pa kuha kašu bez brašna, rovari. 

ŠUTIĆ  NA  KONJU, MILINOVIĆ  NA  MAGARCU !

Milinović  ima i problem što su mu sva vrata nakon što je izbačen iz HDZ-a u Zagrebu zatvorena, a Šutiću su sva vrata otvorena, pa treba razumjeti Milinovića koji je cijeloj priči ispao "crna ovca" i koji se ne može pomiriti da se više ništa ne pita, i da ga nitko u Zagrebu ne želi, i da je uz Kustića, Nekića,Katicu Prpić Šutić osoba koja može u Zagrebu otvoriti mnoga vrata, pa ne čudi da Šutić  šuti, i radi, a da se Milinović boji Šutića svjedoči da nema hrabrosti ga smijeniti sa mjesta  Ravnatelja Doma zdravlja Otočac.Razlika između Milinovića i Šutića je što je Milinović politički naivac, za razliku od Šutića koji politički mudar i zrel. Milinović za razliku od Šutića ponaša se kao stari gusak u ličkoj gustoj magli, dok Šutić tri puta mjeri, a samo jednom reže !, pa je taktika Milinovića da napada Šutića, sasvim pogrešna, no, to je sve dio priče o Milinovićevom upadanju u ne obrano grožđe gdje nema povratka.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju