Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNada Marijanović u projektu " žene u politici i društvu"

27.01.2019 21:17:18

Ovog vikenda na Sljemenu u hotelu Tomislavov dom započeo je četvrti ciklus projekta „Žene u politici i društvu“. Nositelji projekta su Zaklada Hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Konrad Adenauer. Projekt je rađen po uzoru na slične projekte u Saveznoj Republici Njemačkoj i Kraljevini Nizozemskoj i koristi najbolje prakse tih zemalja.

Projekt okuplja 21 ženu, članicu Hrvatske demokratske zajednice u dobi od 25 do 40 godina života teuključuje osam višednevnih radionica s otprilike 80 sati interaktivne nastave tijekom dvije godine izvođenja.

Teme koje će se obrađivati tijekom dvogodišnje edukacije uključuju 7. područja: Politika,Međunarodni odnosi i međunarodna politika, Međunarodna sigurnost i obrana, Upravljanje ljudskim potencijalima, Ekonomija - osnove za političare, Politička komunikacija i Protokol i bonton.

Svaki županijski odbor HDZ-a pozvan je nominirati po jednu osobu za ovaj projekt uzimajući u obzir kriterije služenja engleskim jezikom,dosadašnjeg školovanja i rada u stranci te motiviranosti kandidatkinja. Županijska organizacija HDZ-a Ličko-senjske županije nominirala  je  Nadu Marijanović, mag.ing. silv.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Bogat finiš ljeta u Perušiću

09.08.2019 13:12:08

Gospodarstvo

Žetva je !

12.08.2019 09:54:29