Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović ukrao spot i pjesmu Mati Buliću za svoju kampanju

20.02.2019 20:01:28

Darko Milinović, župan opet je skandalu. Jutarnji list je otkrio da je Milinović ukrao spot i pjesmu Mate Bulića, Ja sam na te ponosan, U sklopu kampanje za izbor Skupštine Ličko-senjske županije, koja je u punom jeku, na pojedinim portalima i društvenim mrežama pojavio se predizborni spot aktualnog župana Darka Milinovića koji se bazira na pjesmi Mate Bulića "Ja sam na te ponosan". Međutim, vrlo brzo nakon pojavljivanja spota on je i uklonjen, piše Jutarnji list.


- Pjesma "Ja sam na te ponosan" govori o odnosu oca i sina. Univerzalna je to priča koja se odnosi na svaki odnos u Lijepoj našoj i šire bez obzira na dobnu, vjersku, političku ili bilo kakvu pripadnost. Kad su nas pitali može li se ta pjesma koristiti u političke svrhe, naš je odgovor bio negativan.

Svatko tko je postupio drugačije radio je to na svoju ruku i bez naše dozvole, a svako neovlašteno korištenje snimke bilo je i bit će prijavljeno i uklonjeno - kaže Mate Bulić.

Spot je 15. veljače objavio portal lika-online kao "radnu verziju", a najavio je i kako bi "Ja sam na te ponosan" mogao biti slogan Milinovićeve kampanje, koji sa svojom nezavisnom listom izlazi na izbore 10. ožujka. No, on to demantira.

- To nije moj službeni spot niti bih sebi dozvolio da to napravim bez suglasnosti autora. To se pojavilo i širilo na društvenim mrežama, kao i mnogi drugi spotovi i parodije vezane uz mene. Kad je to objavio jedan portal, poslao sam službeni zahtjev da se to ukloni, što je i učinjeno - rekao nam je u srijedu Darko Milinović.

Na portalu lika-online koji je spot objavio u srijedu je ispod teksta vezanog uz spot stajalo: "Na zahtjev Stožera Darka Milinovića spot je uklonjen". Spot je pojavio 15. veljače a da je Milinović imao namjeru ukrasti pjesmu i spot za svoju promidžbu svjedoči Ekluzivna vijest koju Milinović objavio na svojoj Oglasnoj ploči. Čini se da je aktualni ličko-senjski župan Darko Milinović spremno dočekao datum izbora, a prema njegovim riječima očekuje izvrstan rezultat. Putem društvenih mreža ovih se dana prenosi radna verzija video spota Darka Milinovića koji portal Lika online ekskluzivno objavljuje. “Ja sam na te ponosan” – čini se da će to biti slogan s kojim Milinović planira izbornu pobjedu.

Pogledajte radnu verziju video spota, najavio je   tada  Milinović  uz  sliku  gdje  je  zagrljen  sa  kraljom  dijaspore, i  na osnovi pjesme i spota odmah dao raditi jambo  plakate po cijeloj županiji gdje uz sliku Milinovića ide slogan Ja sam na te ponosan.www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju