Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMinistar prometa i infrastrukture u Lovincu, Donjem Lapcu i Udbini, u tri općine brojni projekti u infrastrukturi

02.03.2019 22:46:22

Ministar prometa Oleg Butković danas je u pratnji predsjednika ŽO HDZ-a LSŽ i nositelja liste HDZ-a i koalicijskih partnera za nadolazeće izbore za skupštinu Ličko-senjske županije Marijana Kustića posjetio je danas tri općine Lovinac, Udbinu i Donji Lapac. U pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste Luke Matijevića posjetio Donji Lapac u kojem su ih u Hrvatskom domu u Donjem Lapcu dočekali mještani i zamjenik načelnika Miro Tomić. O držan je i radni sastanak na kojem je razgovarano o projektima kojima bi se unaprijedila kvaliteta života u Donjem Lapcu.

Ministar Oleg Butković posjetio je Općinu Lovinac u kojoj su održali sastanak s načelnikom općine Lovinac Ivanom Miletićem i predsjednikom OO HDZ-A Općine Lovinac Josipom Vrkljanom – Jotanom, a zatim i sastanak sa mještanima Općine Lovinac.

Na kraju svog posjeta Marijan Kustić i ministar Butković obišli su i prostorije dječjeg vrtića u Lovincu, vitalnog projekta za Općinu Lovinac, čije se otvaranje uskoro očekuje.

Kao dio nastojanja Vlade RH da se svaki dio Like jednako razvija i da se o istoj vodi ravnomjerna briga, danas su nakon posjeta Općini Lovinac predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, saborski zastupnik i nositelj liste za županijsku skupštinu Ličko-senjske županije Marijan Kustić i ministar pomorstva, prometa i veza Oleg Butković održali radni sastanak s načelnikom Općine Udbina Josipom Seučekom i predsjednikom OO HDZ-a Udbina Ivanom Pešutom.

Na sastanku se razgovaralo o strateškim investicijama važnim za Udbinu i boljoj prometnoj povezanosti iste.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju