Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjHoće li završno financijsko izvješće o financiranju kampanje, otkriti kriminalne tragove Darka Milinovića ?

12.03.2019 15:22:49
Završni financijski izvještaj o financiranju izborne promidžbe (obrazac FIN-IZVJ) sa sastavnim dijelovima stranke i nezavisne liste koje su išle na izbore za Županijsku skupštinu dužne su objaviti do 24.ožujka do ponoći.
Sve su oči uprte u završno izvješće nezavisnog kandidata Darka Milinovića koji je u kampanji potrošio velike novce. Župan Darko Milinović ima mjesečnu plaću od 17 000 kuna, a samo je u kampanji potrošio minimalno 50 - esetak svojih mjesečnih plaća ili plaće za cijeli svoj mandat župana samo na velike džambo plakate  Ja  sam  na  te  ponosan  !,  koji i danas stoje uz prometnice po cijeloj županiji i bodu oči građani, koji se   već   danima pitaju odakle Milinoviću  novci. Sada je poznato da je Milinović u kampanji 24 sata koristio i službeni automobil ličko senjske županije, i drugu županijsku infrastrukturu. Sinoć je u emisiji Otvoreno HRT-a odbacio  optužbe o uzurpaciji  županije, iako čelnici stranka i lista tvrde da je Milinović na sučeljavanja u Zagreb dolazio sa službenim automobilom ličko senjske županije gdje ga je na javne televizijske debate dovozio županijski  vozač,  a  drugi  kandidati  su  dolazili  svojim  privatnim  automobilima, plaćali  svojim  novcima  cestarinu  i  gorivo  i  danas  se  čude  da  institucije  pravne  države  ništa  ne  poduzimaju.  
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Bogat finiš ljeta u Perušiću

09.08.2019 13:12:08

Gospodarstvo

Žetva je !

12.08.2019 09:54:29