Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJOŠ 10 DANA Cijela Lika bruji, odakle Milinoviću moć da se sprda sa pravnom državom

13.03.2019 22:30:26
Posljednja kampanja župana Darka Milinovića za izbore za Skupštinu ličko senjske županije potvrdila je ono što javnost već odavno zna da se aktualni župan i dalje nastavlja sprdati sa institucijama pravne države. Milinović je u prvom izvješću koliko je potrošio novaca u kampanji, pravnoj državi udario šamar da je potrošio samo 1620 kuna, što je vrijednost dva lička janjeta, dok javnost je mogla svjedočiti u Milinovićevoj raskoši u kampanji, najbolje oslikava kroz velike džambo plakate , Ja sam na te ponosan ! i sa pitanjem odakle Milinoviću novci za skupu kampanju, i tko sve plaćao skupu promidžbu. To se pitanje aktualiziralo krajem kampanje kada su druge stranke i liste koje su išli na izbore pitale se kao i javnost odakle Milinoviću veliki novac za raskošnu kampanju. 

DO 24.OŽUJKA PRIJAVE 

Milinović je u kampanji svojom promidžbom bio pet puta jači od veliki stranka što se moglo vidjeti na svakom koraku, gdje se nije računala logistika ličko senjske županije, posebno korištenje službenih automobila jer Milinović je uz jurnjavu i skupljanje glasova po županiji na račun poreznih obveznika gotovo svaki dan bio u Zagrebu gostujući na sve i jednoj nacionalnoj televiziji, poput Bujice,HRT-a,RTL-a, i N1 televizije. Do 24. ožujka stranke i nezavisne liste DIP-u moraju službeno prijaviti koliko su potrošile u kampanji i tko su donatori, pa svi čekaju što će i koliko će Milinović prijaviti, što će biti putokaz istragama, a mnogi drže da je to početak da se institucije pravne države počnu baviti Milinovićem koji je u skoro dvadeset godina vladavine od ti istih institucija bio zaštićen kao lički medvjed.

www.slobodnalika.com,  sve  otkriva, sve  pokriva

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju