Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMILORUČENJE Gradonačelnik Novalje se boji novi izbora, opet je na strani Milinovića !

14.03.2019 08:12:46
Ante  Dabo  gradonačelnik  Novalje  nakon  lošeg  rezultata  na  izborima  za  Skupštinu  ličko  senjske  županije  komentirao  je  na  društvenim  mrežama,  a  sudeći  prema  komentaru  Dabo  se  boji  novih  izbora. -  Za sebe i moje kolege ne tražim ništa osim da krenemo svi skupa radit nešto dobro i pametno za našu županiju. Novalja je primjer napretka i uspjeha, pomirenja i okretanja budućnosti. Nikoga osobno nisam uvrijedio a svima koji su me krivo i lažno optužili opraštam i zaboravljam. Ne zanima me ni jedna funkcija u županiji osim da moj grad ide zajedno sa županijom naprijed. Dignut ću ruku osobno za skupštinsku većinu koja ne želi rušenje proračuna i još jednom nove izbore a u toj skupštini želim biti konstruktivan i iskreni partner svakoj opciji koja želi napredak i zajedništvo. Politika i izbori samo nas još više dijele, a dijalog i međusobno uvažavanje čine nas jačim i boljim.
Imate moju riječ i obećanje da ću se tako i ponašati. Stojim vam na raspolaganju i hvala vam od srca za vašu pozitivu i silnu želju da ova županija prestane sa politikom podjela i da umjesto toga donesemo našem narodu politiku dogovaranja,  napisao  je  u  svome  stilu  gradonačelnik  Novalje  koji  je  oglašavanjem  otkrio  da  se  boji  novih  izbora. 
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju