Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNikola Madžar Boban : LD Gradina iz Udbine nije u nikakvim problemima

17.04.2019 10:44:02

Na  vašem  portalu  objavljen  je  dana  15.04. Tekst  pod  naslovom  Labrint  o  lovačkom  društvu  Gradina. Zbog  istinitog  informiranja  javnosti  molimo  da  objavite  slijedeći  tekst.

LU Gradina Udbina nije pred nikakvim problemima i nije točno da se u lovačkoj udruzi provodi samovolja predsjednika nego se radi o grupi ljudi sa Udbine koji su htjeli na silu doći do vodstva lovačke udruge.

Čuli smo da iza njih stoji određeni bogati lobiji kojima smeta naša udruga ili bi se na određeni način proširili na naš teren što im mi nikada i nikome nećemo dozvoliti.

Nakon njihovog pokušaja nas su prekontrolirale razne inspekcije koje nisu imale nikakvih primjedbi na rad kako Nikole Mažara tako i lovačke udruge.

Da se ne provodi samovolja predsjednika dokazuje i zapisnik sa skupštine 12.2.2017 na kojoj je bilo prisutno 60 članova društva na kojoj su sve odluke bile pravovaljano donešene i uredno potvrđene u uredu državne uprave.

Da su povredili statut,etiku lova,narušili ugled i čast društva sami su dokazali gdje su djelovali protiv udruge i članova udruge zaobilazeći sva tijela društva,djelovali samovoljno namjerno pismom Diktatura i kriminal u lovačkoj udruzi a bez ijednog dokaza (rekla kazala).

Nakon objave tog njihovog pisma i bez znanja ijednog tijela udruge gospoda se uredno pozivaju na disciplinsku komisiju na kojoj daju određene izjave s tim da  jedan javno izjavljuje da mu je cilj uništiti lovačko društvo.Određena  gospoda su pogriješila što nisu išla na tijela  lovačkog društva što su dokazali javnim priopćenjem i pisanjem pisma na razne strane ignorirajući sva moguća tijela udruge.

Disciplinska podiže odgovarajuće stegovne postupke prema njima i sve završava na redovnoj skupštini 12.2.2017 što možmo i dokumentirati.Na skupštini se ja Nikola Mažar kao predsjednik izjašnjavam o tom njihovom pismu gdje im dokazujem da nije bilo propusta u radu kako u mom tako i u radu mojih surdnika.Dokazujem da nije bilo nikave kupovine guma niti bilo kojih drugih propusta i da je njihovo pismo jedna obična birtijska laž što dokazuje i zapisnik nadzornog odbora a i rasprava na skupštini o svemu tome.Nakon te raspravei laži dotične gospode predlaže se udaljenje istih iz LU Gradina Udbina zbog narušavanja odnosa u društvu,nepoštivanja tijela i kršenja statuta udruge.Dotična gospoda su sa 34 glasa ZA,19 PROTIV I 7 SUZDRŽANIH udaljeni iz lovačke udruge Gradina Udbina.

S obzirom da se ne mire sa udaljavanjem iz društva nego i dalje djeluju protiv lovačke udruge Gradina ja im predlažem pošto na području Udbine ima više lovačkih društava da se učlane u jedno od njih jer u protivnome će mo morati tražiti sva zakonska i pravna tijela u državi da nas zaštite od njih.

Gospodina načelnika općine Udbina Josipa Seučeka pozivam na suradnju iako nije više član društva jer čujem da on u općini ima puno ozbiljnijih problema a aj sam dobar čovijek i odgojen u katoličkom duhu i puno bi mu pomogao oko svega toga a naravno i puno sam iskusniji od njega

Napominjem na kraju da u lovačkoj udruzi Gradina Udbina nije bilo nikakve samovolje nego su tijela postupilau skladu sa statutom i u skladu sa etikom lova i da je njihovo iznošenje čista i obična laž što je i dokazano.

Predsjednik LU Gradina Udbina


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju