Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKada Pop otkrije komunistički karton župana Milinovića

12.06.2019 15:19:17
Od 1990.godine Darko Milinović, župan ličko senjske županije na odlasku kao Lav se bori na razne načine da nije bio posljednjih predsjednik Titove omladine u Gospiću. Milinović godinama tvrdi da je to laž, da mu podmeću politički suparnici, da sa Titom i partijom nema veze, da je Domoljub, no kako vrijeme odmiče Milinović se praktično predao i samo se čeka dan kada će reći Ja sam bio posljednjih predsjednik Titove omladine u Gospiću. Neki kažu da to treba ovjekovječiti kada bude odlazio sa mjesta župana. 

KAKO SE NESUĐENI POP SA NOVALJE DOČEPAO KOMUNISTIČKOG KARTONA MILINOVIĆA ?
Danas je bilo veliko slavlje u Novalji, no nedavno je javnost šokirala vijest da je Milinovićev komunistički karton Slobodnoj Lici dostavio nitko drugi nego Ante Dabo, gradonačelnik Novalje. Mnogi ne mogu vjerovati i pitaju se kako se Dabo dočepao Dadine prošlosti sa kojom se kao tigar bori već gotovo 30 godina. Mnoge je to iznenadilo, sa pitanjem odakle Dabi na otoku Pagu komunistički karton Milinovića koji je i sam kada smo mu rekli da je Dabo Slobodnoj Lici dostavio njegov komunistički karton ostao u sto čuda, sa pitanjem odakle Dabi moja glavna komunistička spomenica ?. Verzija je puno kako se Dabo dočepao Milinovićeva komunističkog kartona sa pitanjem sa čime se bavi gradonačelnik Novalje koji se u javnosti predstavljao kao gospodin političar, vođa Bure promjena.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju