Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjReakcija čitatelja na članak „Rat za „Jugoslaviju „ u Korenici!

20.06.2019 05:49:20

Nema nikakvog rata za Jugoslaviju u Korenici jer Jugoslavija više odavno ne postoji.

Takozvane ratove protiv nepostojeće Jugoslavije smišlja u svojoj glavi gospodin, suspendirani vjeroučitelj Pero Aračić koji ratuje, izgleda sam sa sobom.

1991. mu nije padalo na pamet da se bori za svoju domovinu Hrvatsku, već je hrabro pobjegao u Poljsku. To i ptice na grani već znaju. Prema tome, o čemu uopće govorimo?

Gospodinu suspendiranome poručujemo da putem svog portala Likaplus prestane širiti insinuacije i optužbe protiv profesorice Osnovne škole u Korenici koja je inače supruga načelnika općine Plitvička jezera Ante Kovača. Sve je jasno.

Zašto gospodin suspendirani smatra da ima pravo progovarati u ime roditelja učenika OŠ dr. Franje Tuđmana koji se navodno anonimno njemu obraćaju kao bivšem ravnatelju, a ne njegovoj supruzi ravnateljici Draženi Aračić koja bi se valjda trebala baviti problemima učenika? Vjerojatno zato što gospodin suspendirani sjedi u uredu ravnatelja i boravi u OŠ dr. Franje Tuđmana svaki dan bez obzira što je suspendiran iz sustava školstva još prije tri godine. Nadležno Ministarstvo znanosti i obrazovanja imat će poprilično posla dok razriješi ovaj sporni slučaj suspendiranog bivšeg vršitelja dužnosti ravnatelja OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici koji se još uvijek u svojoj glavi nije pomirio s činjenicom da nije uspio postati ravnatelj.

Ali, to mu ne daje za pravo da manipulira učenicima i roditeljima OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici.

Gospodine  suspendirani, Korenici je dosta Vas i Vaših lakrdija! Ostavite Korenicu i njezine stanovnike na miru!, piše  čitatelj.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju