Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGasi li se Udruga roditelja poginulih branitelja ličko senjske županije ?

20.06.2019 06:06:21
Prema informacijama politika je uplela prste u navodno skoro gašenje Udruge roditelja  poginulih branitelja ličko senjske županije, ili je navodno gašenje povezano sa donošenjem proračuna ličko senjske županije, kako bi se u javnosti pokušalo prikazati kako je za gašenje Udruge krivo što Županija nema proračun. Ta nagađanja uskoro će izaći na svijetlo dana. Predsjednik Udruge Milan Serdar Šajan pozvan je u petak u Udrugu i da kako mu je tajnica poručila "ponese sa sobom osobnu". Jedno je sigurno da Udruga koja je nastala na žrtvama ličkih sinova koju su za slobodu dali ono najvrednije - živote, nema novaca za svijeću, pa će biti zanimljivo, što je pozadina svega  oko  Udruge  sa  kojom  već  dugi  niz  godina  lokalna  politika  manipulira.   
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 20.06.2019. 09:53
    Koji idiotizam od članka...ovo je preglupo čak i za Popovića. Prvo ne postoji Udruga poginulih branitelja,, ksko bi poginuli mogli biti clanovi udruge,drugo, Udrugu može ugasiti samo predsjednik i upravni odbor i Ministarstvo uprave ako ne ispunjava uvjete iz Zakona o udrugama a ne tajnica ili lokalna uprava, i treće do tog ako se gasi doveli su tvoji ljubimci iz HDZ i HSP koji nisu podržali proračun a ta udruga se financira projektom iz županijskog proračuna,pa sljedom toga nema nivca ni za svijeće ni zs plaće tajnice. I četvrto grb na slici nije grb te udruge...ali kad je od Popovića laž i šarlatanstvo je potpuno normalno.
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Kolakušić je 5

11.12.2019 20:52:31

Gospodarstvo

Prosinac u Gospiću pun domaće ličke hrane

12.12.2019 09:37:02

Politika

Kolakušić je 5

11.12.2019 20:52:31