Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŽupanija nema nikakve veze sa investicijom Opće bolnice Gospić od 20 milijuna kuna

23.06.2019 14:57:00
Novi županijski proračun koji je predložio župan Darko Milinović je nova velika prijevara, jer tko može povjeravati da je župan stari proračun bacio u smeće, i predlaže novi proračun, preko noći veći za čak 22 milijuna kuna. Istražili odakle novi milijuni. 90 % odnosi se na investiciju u Opću bolnicu Gospić  od  gotovo 20 milijuna kuna. Sa  time ličko senjska županija ima malo veze. Naime, bolnica u Gospiću grdi nove kiruške sale koje se isključivo financiraju iz EU fondova, jer po županiji nikada se ne bi gradili,  jer  županija  nema  za  miša  otrovati. 

KIĆENJE  TUĐIM  PERJEM  !


Radi se o bespovratnim sredstvima koje je bolnica aplicirala još prošle 2018.godine, i dobila ih. Ta sredstava računovodstveno formalno proći kroz županijski proračun.Bolnica je navodno tražila župana da ih uvrsti u amandman u stari "visibaba" proračun koji je župan nedavno bacio u koš, ili da ih stavi u novi, samo kako bi se zadovoljila zakonska norma. Tu ne radi o nikakvim novim sredstvima koje je županija osigurala nego se radi o sredstvima iz EU fondova, što je veliki uspjeh Opće bolnice Gospića a ne županije, koja milijune kuna osigurala javljanjem na Natječaj za EU sredstva 2018.godine.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju