Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović nema 17 ruku, 1.srpnja podnosi ostavku ?

23.06.2019 19:32:18
Politička kriza vlasti u Ličko senjskoj županiji završit će se prema svemu sudeći 1.srpnja. Dva su scenarija u igri, ne usvajanje "visibaba" proračuna županije i dolazak povjerenika Vade na čelo županije, privremeno do izbora, ili ostavka župana Darka Milinovića i dolazak na čelo županije prvog zamjenika Vice Nekića iz Senja. Solucija da će HDZ po naredbi vrha HDZ-a podržati Milinovića nema uporišta, jer to bi značilo kraj HDZ-a u ličko senjskoj županiji i veliki povratak Milinovića koji živi u nadi nakon skakanja po stolicama, autobusa i podmetanja svojoj bivšoj stranci i njenog rastakanja, da Plenković naredi vijećnicima HDZ-a da dignu ruku za Milinovića, što bi bi politički presedan i političko samoubojstvo. 

STIGLI  DO  RIMA,  HOĆE  LI  VIDJETI  PAPU  ?

Velika većina je uvjerenja da će HDZ-ovi vijećnici sačuvati obraz i da će nakon što su došli do Rima, vidjeti Papu koji će ih riješiti opće opasnosti. Prema trenutnoj situaciji Milinović nema 17 ruku u Skupštini, a za sutra Milinović je najavio susret sa predsjednikom Skupštine Marijanom Kustićem koga je Milinović prošli tjedan nazvao lažovom, pa se mnogi opravdano postavljaju pitanje, što je svrha sastanka i što je pozadina.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju