Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJAD, BIJEDA I ČEMER Metak je primio za Plenkovića samo da zadrži fotelju direktora Elektrolike

15.07.2019 09:14:00
     Ernest Petry dodvorio se prodavanjem fore o primanju metka, predsjedniku HDZ-a Andreju Plenković samo da bi zadržao fotelju direktora Elektro like u koju je sjeo preko Hrvatske narodne stranke - HNS-a, još za vrijeme Kukuriku koalicije. Naime, informacije govore da se Petry prepao da će HNS Plenković izbaciti iz Vlade, pa su  Petriju poklopio mozaik dodvoravanja, političke prostitucije, a čin metka Petrija odgovarao je samom Plenkoviću koji je natjerao vijećnike HDZ-a u Skupštini županije da moraju podržati župana Milinovića, koji bi se da ga nisu podržali vijećnici HDZ-a vratio u Sabor, a Plenković se u tankoj saborskoj većini bojao Milinovića u Saboru. 

MILINOVIĆU  KOKOŠARI  ODGOVARAJU !

Dodvoravanje Petrija je bilo smišljeno sa Plenkovićem savjetnikom i Petrijevim idolom Marijom Kapulicom, pa je slučaj primanja "metka" vojnika Rajana - najpoznatije političke ptice selice Ernesta Petrija bio smišljeni igrokaz samo da se Milinović ne vrati u Sabor čemu su Plenković i Jandroković pokazali veliku sebičnost. Drugi alibij da se Milinović podrži bio je vrlo proziran, da HDZ u ličko senjskoj županiji nema kandidata za župana koji će pobijediti Milinovića. I to je bio jeftin spin, jer primjerice Tomislav Kovačević ravnatelj Plitvičkih jezera Milinovića bi potukao do nogu, baš kao i Nada Marjanović bivša predsjednica Skupštine, ima i drugih kandidata. U cijeloj priči dok su Plenković i Jandroković pokazali sebičnost, članstvo HDZ-a u ličko senjskoj županiji je prevareno, pa ni kriv niti dužan "oživio" je Milinović koji nije HDZ-u bio konkurencija, već su problem "vojnici" koji bi za svoju stolicu, ćaću svoga prodali.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

MERAK KRAJINE stiže u Vrhovine

01.07.2020 09:04:32

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57