Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjČudo : medijski namazanko na braniku Hrvatstva !

10.09.2019 07:19:50

Milorad Pupovac se žali gdje on to živi. I zarađuje ukupno oko 50 tisuća „ustaških“ kuna mjesečno, a već godinama sudjeluje u vlasti te „države koja sve više podsjeća na NDH“! Spominje napade iz mrženje, ove godine ih je bilo već 27. Istodobno europske države na godinu bilježe od 250 do 2 500 napada i ubojstava iz mržnje. Najviše ih je u Njemačkoj i Nizozemskoj. To nitko ne spominje, piše  medijski  namazanko  i  Kralj  spletki  Marin  Smolčić  koji  stoji  na  braniku  Hrvatstva. 

U Srbiji očito nemaju pametnijeg posla nego se bave s tuđim poslovima. Kada godi im nešto loše krene (a to je gotovo svakodnevno), a oni posegnu za Jasenovcom. Stgnatiziranje hrvatskoga naroda ovih je dana dodatno pojačano zbog toga što su hrvatski carinici kod Bajakova vratili s granice nenajavljenu srbijansku vojnu delegaciju. U paketu ove priče i srbijanske harange prema Hrvatskoj ide jedan vic.

*****

Lav iz zoološkog vrta u Beogradu preskoči ogradu i napadne djecu na cesti. Skoči neki anonimni, hrabar tip, zgrabi lava i zadavi ga. Drugi dan naslov u novinama: “Neznani srpski junak golim rukama ubio lava koji je hteo da pojede našu srpsku nejač”.

Nakon toga zazvoni telefon u redakciji novina i javi se dežurni novinar:

-“Halo, izvolite?

-“Dobar dan! Ja sam jučer zadavio onog lava koji je pobegao iz zoološkog vrta i napao djecu, ali ja nisam Srbin, nego Hrvat”!

Sljedeći dan pojavi se naslov u istim novinama: “Pobesneli i pomahnitali ustaša bez povoda zadavio našeg nedužnog srpskog lava, miljenika naše dece”,piše  medijski  namaznako.  


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 09:51:13

warning : Unknown: open(/tmp/sess_86vq6mkuhlsnq3a1831kj3ah55, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0