Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjTAJNA Je li politika zatvorila mesnicu načelnika Karlobaga ?

13.10.2019 19:23:38
Ne stišavaju se reakcije lokalne javnosti za zatvaranje mesne industrije Sladovača  u  Gospiću, čiji je pravi vlasnik danas načelnik općine Karlobag Ivan Tomljenović Mima. I dok je napravljena nemjerljiva šteta vlasnicima  Sladovače,  jer  je  izgubljeno  povjerenje  kupaca, mnogi su uvjereni da je u zatvaranje mesne industrije čije meso građani jedu skoro 30 godina kumovala politika i da je načelnik Karlobaga stao vlastima na žulj, pa je dobio ključ u bravu i kaznenu prijavu.

CIJELA  PRIČA  DOSTA  SMRDI !

 Da cijela priča dosta jako smrdi, zaudara u kajlanju i sapunanju daske svjedoči i činjenice da lokalni portali nisu niti slova objavili o udarnoj vijesti koja je dospjela i do vrha nacionalnih  medija. Da politika može imati prste svjedoči i činjenica da se načelnik Karlobaga među rijetkima usprotivio vrhu vlasti u Zagrebu da podrže ucrvali proračun ličko senjske županije 2019.godinu što mnogi povezuju sa  zatvaranjem  mesnice, ili je po srijedi samo profesionalno odrađen  posao, u što opet mnogi sumnjaju, jer po toj pravdi koliko bi Inspekcija trebala staviti lokota na druge privredne subjekte u Lici, a kada je u pitanju meso, već godinama Inspekcija ne može naći vlasnike konja koji bez nadzora lutaju i ugrožavaju  život  ljudi. Zatvaranjem mesnice načelniku Karlobaga poslana je poruka da se sa rogatima nije dobro bosti, iako mnogi koji poznaju mesara i gazdu Mimu vjeruju da će on otkriti pozadinu velikog kajlanja, pred  kolinje. 

www.slobodnalika.com, 11 godina istine

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju