Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj100 milijuna : Rekordni proračun grada Gospića za 2020 godinu

12.11.2019 08:58:54


Grad  Gospić  planira  u  2020.godini  rekordni  proračun  veći  od  100  milijuna.Grad   je  pozvao  predstavnike zainteresiranu javnost da najkasnije do 14. studenog 2019. godine, dostave svoje primjedbe, komentare i prijedloge na predloženi Nacrt prijedloga Proračuna Grada Gospića za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022. godinu, s obrazloženjem, u pisanom obliku, putem elektronske pošte na email adrese: ivana.kaleb.asic@gospic.hr ili grad-gospic@gs.t-com.hr.

Prijedlozi, komentari i primjedbe na predloženi Nacrt dostavljaju se na OBRASCU za savjetovanje s javnošću kojeg možete preuzeti na mrežnim stranicama Grada.

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani. Svi prijedlozi moraju biti sastavljeni na način da se ne mijenja ukupna visina Proračuna, već ako se predlaže povećanje/smanjenje određene stavke (Program, Aktivnost) istodobno je nužno predložiti stavku na kojoj se prijedlog uravnotežuje.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi, komentari i primjedbe biti će javno dostupni na mrežnoj stranici Grada Gospića. Ukoliko ne želite da Vaš prijedlog, komentar ili primjedba bude javno objavljen, molimo Vas da to jasno istaknete pri dostavi obrasca.

Nacrt prijedloga Proračuna koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Proračuna.

Po provedenom savjetovanju izradit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.

Nacrt prijedloga Proračuna za 2020. godinu s projekcijama za 2021. i 2022.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju