Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKuda goni Milinović ?

18.02.2020 21:10:52
    Župan Darko Milinović neće službeno ulaziti u unutarstranačke utakmice i bitke u HDZ-u jer je već odavno izbačen iz HDZ-a. No, Milinović skrštenih ruku neće promatrati unutarstranačke bitke koje su počele u HDZ-u, najprije na nacionalnoj razini, a onda na lokalnoj. Izvori portala su različiti što Milinović radi u unutarstranačkim borbama u HDZ-u. Jedini kažu da se čovjek koji je sve do jučer sebe promovirao da je HDZ Ličko senjske županije on, nudi Plenkoviću i Kovaču, a izvori kažu da ga nitko neće, što je lako moguće. Drugi pak kažu da Milinović podržava Plenkovića i da od Plenkovića očekuje da ga vrati u HDZ, što većina HDZ-ovaca bili Plenkovića ili Brkića u županiji  neće da čuju, jer ne žele više autobuse, dok drugi kažu da je Milinović sa Kovačom iz pozadine ruši Plenkovića, što  je  dosta  realno,  iako  je  Milinović  svjestan  da  će  Plenković  ostati  predsjednik  HDZ-a. 

DADO  SE  NUDI  KAO  DOBRA  ŠPICA, A  GOLOVA  SVE  MANJE  DAJE

Pokazalo je jučer okupljanje u maloj dvorani hotela Ana u Gospiću gdje  je došlo dosta Dadine vojske, samo Dado nije došao, jer nije mogao kada nije član HDZ-a što najviše boli Milinovića koji i danas se ne može pomiriti da su ga potjerali iz HDZ-a  i  da  "kesonoše"  idu  naprijed  i  drugi   koji  su  ne  tako  davno  dok  je  Milinović  govorio  skrivali  se  pod  stol.   Iako je nedavno rekao da još ne  razmišlja o povratku u HDZ, upućeniji tvrde  da  Milinović gori od želje da  se vrati. Upućeniji tvrde da Milinovića ne može smisliti niti Plenković, niti Brkić i zato  Milinović   prisiljen  kemijati, nudi se, spletkari, kako on to zna, i sve radi da u HDZ-u bude što gore, to će njemu biti  bolje,  jer  zlo   vrijeme  natjera  orla  da  sa  kokošima  spava.  Uspio  je   doduše  Milinović unesti dosta nereda u svoju bivšu stranku koja je postala mlin koji melje svakakvo brašno, što je dio taktike župana koji se potajno nada da bi kroz povratak u HDZ zadržao se u politici i na funkcijama, jer  Milinović je svjestan da bez HDZ-a neće uspjeti iduće godine uzeti mandat  župana, niti ući u borbu za gradonačelnika Gospića čije probne balone već pušta nekadašnji politički Vladar Ličko senjske županije koji je prošle godine nadljudskim naporima uspio ostati Župan i funkciju koju obnaša koristi u svim prigodama za svoju samo promociju, jer Milinović bio u HDZ-u ili ne i dalje živi u svijetu, da ličko senjska politika i ličko senjska županija ne mogu bez njega, iako iduće godine skoro u ovo vrijeme pokazati će  se  da se bez  Milinovića  itekako  može. 

SITUACIJA  JE  NAPETA  KAO  TREGER

Problem je hvalisavom županu što je potrošio dosta ljudi i borbama za moć i Vlast i da je danas okružen avrljem i koji ima mlin u kome se melje svakakvo  brašno. Problem je i županu što čestim  naslikavanjima, irtira ljude, iako on smatra da kada je stalno u medijima i kada iskače kao iz paštete, da diže svoj rejting i da i ono što dobro radi uđe u mlin gdje se sve  melje,  pa  ispadne  pita  krumpiruša. Milinović  je možda svjestan da likovi koji skaču po spomenicima herojima Domovinskog rata da bi ga uhvatili u kadru ili likovi koji se dokazni medijski namazanci, ruše projekt novog Milinovića i onaj stari  Ja sam na te ponosan !. Ono što se promijenilo od kada je Milinovića Plenković potjerao iz HDZ-a da ga se lokalni HDZ-ovci više ne boje i da ga majstorski  ogovaraju  po  gospićkim  elitnim  kafićima, čak i oni koji bi bili u opancima da nije bilo doktora Dade, i koji na sva usta pričaju da će prije Milinović uzgojiti masline u Gospiću nego što će se vratiti u HDZ koji ne žele  i usprkos strujama da se  vrati na velika vrata u stranku koja je jako puno dala  Milinoviću. 

www.slobodnalika,  13  godina  istine 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com