Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjHoće li uhićeni predsjednik Hrvatskih šuma biti kriv i za maskr šuma u Baškim Oštarijama ?

29.05.2020 21:38:13

Prvi čovjek Hrvatskih šuma , Predsjednik uprave Hrvatskih šuma, Krunoslav Jakupčić uhićen je jutros zbog sumnji u zlouporabu svog položaja.

Jakupčićevo uhićenje, dio je šire policijske akcije. 

Očekivano, nemir je zavladao među  dijelu  šumara Like koji su gotovo 30 godina slovili  danas  kao velike gazde, jer javna je tajna da bogataši su postali i mnogi lugari, a da se ne govori o upraviteljima šumarija, revirnicima, iako tu treba isključiti pošteni svijet Hrvatskih šuma daleko od lopova u sustavu koji su bili u dilu sa lokalnim političkim šerifima. Predsjednika uprave Hrvatskih šuma tereti  se  za zlouporabu položaja i ovlasti, a Hina piše da ga se tereti i za trgovanje utjecajem. Iako neki nagađaju da bi predmet istrage mogla biti ilegalna sječa šuma što je top tema za Liku. Hoće li uhićeni predsjednik Uprave hrvatskih šuma biti kriv i za ovo proljetni masakr šuma u Baškim Oštarijama tek se treba otkriti i istražiti. Svježe slike da su stoljetne bukve srušene a da se ne govori o živom probijanju cesta i elektrifikaciji  govore o umreženoj kriminalnoj hobotnici u Velebitu, velikom carstvu poslijeratnog kriminala.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com