Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKako je politički Gubernator posvađao malo domoljubno selo Žabica

09.06.2020 13:12:56

   Svečanost otvaranja novog sportskog centra Nikola Zdunić Harga u prigradskom naselju Žabica pokraj Gospića   u  čas  od svečanosti pretvorilo se u pravu  ciganiju.

Politički gubernator Like i Gospića uspio je malo domoljubno selo Žabica posve podijeliti.

 Prema informacijama nakon svečanog otvaranja centra došlo je u kasnim satima do opće tučnjave, gdje su navodno osim šaka radile i vile što je vrhunac  primitivizmu. Umjetnu travu, sportski  kompleks i donatore i  milijun   kuna  uništilo je rakija i vino, a raskolu malog sela kumovao je politički i gospićki politički gubernator Darko Milinović koji je došao na svečano otvaranje kao zvijezda, da bi se sve u zoru pretvorilo u ciganiju koja barem kada se tiče Milinovića i Žabice već duže traje, jer na mjestu masovne tučnjave bio je Stožer Milinovića za rušenje HDZ-a, pa ako ništa onda nakon šaka, vila i ciganije treba Milinoviću koji sa Žabicom nema veze treba odati priznanje da mu je uspjelo posvađati, podijeliti  malo  domoljubno  selo. 

Nakon  ciganije  ostali  su  heroji  malog  sela  i  kapetani  a  i  pitanje  kuda  su  nestali  ugledni  gosti  sa  ceremonije  otvaranja. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

MERAK KRAJINE stiže u Vrhovine

01.07.2020 09:04:32

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57