Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠIC , ŠIC MACANE Kako je modni Mačak iz Novalje, nadmudrio kosinjskog mačka !

29.06.2020 09:16:42Marijan Kustić, konobar iz Kustića pripizdine kod Novalje nije samo modni Mačak, nego je pravi politički Mačak koji je doktorirao lokalnu političku strategiju.
Dobio je diplomu nedavno kada je uspio politički nadmudriti kosinjskog mačka Branislava Šutića koga je na kraju uspio izbaciti   na  perfidan način  sa liste HDZ-a za Sabor, sebe staviti na visoko četvrto mjesto koje osigurava ulazak u novi Sabor. Šutića  je Kustić pošteno nasamario, o čemu je nedavno slušao sam predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za boravka u Lici gdje je vidio dvije strane HDZ-ove medalje i vidio duboke raskole, žabokrečinu,  Kustić  koktel.

KUSTIĆ  JE  "LISAC "

 Priča kako je modni Mačak uspio nadmudriti, a mnogi će reći i prevariti kosinjskog mačka krije da je kult ličnosti konobara iz Novalje godinama gradio nitko drugi nego Branislav  Šutić, jer objektivno Kustić nema niti je ikada imao organizacije sposobnosti i u Liku je dolazio na gotovo iz Zagreba, a popularnost Kustića vidjet će se u nedjelju na izborima. Kustiću  treba odati priznanje da je prvo u HDZ-u ličko senjske županije skuhao dobru kašu, a iz kaše je nastala klizaljka Branislava Šutića koga je modni mačak uspio posvađati sa mnogima da bi ga na kraju izbacio sa liste za Sabor. Sada  se  otkrilo  da  Kustić  kao  Konobar  ima  neviđene  sposobnosti  jer  probiti  se  tako  visoko  pokraj  visokoobrazovanih  ljudi  je  umijeće  nemogućeg, a  svi  oni  koji  su  se  našli  u  Kustić  priči  trebaju  znati  jedno  da  ako  misliš  pobijediti  ne  smiješ  izgubiti !. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

MERAK KRAJINE stiže u Vrhovine

01.07.2020 09:04:32

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57