Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNačelnik Perušića : idem do kraja !

11.08.2020 21:23:12

"Sto posto sam čist i izborit ću pravdu, neću stati dok ne dokažem lažne optužbe, neće ostati na mojoj riječi protiv Natašine. Djeca su bila 500 metara udaljena od mene kad sam išao pogledati usjeve stočnog graška svoje kćeri koja ima OPG, jer su mi susjedi javili da Amićeve koze rade štetu u inače ograđenom polju. Sve je potpuno izmišljen događaj", poručio je   danas  načelnik  općine  Perušić  Ivica  Turić nakon  teških  optužbi  da  je  vatrenim  oružjem  prijetio  romskoj  djeci  u  Perušiću  i  jednoj  45-godišnjoj  romkinji. 

Na pitanje zašto bi nešto takvo izmislio protiv svoga načelnika, odgovara kako je Nataši Amić i ranije govorio da je nepoštena, da izmišlja stvari, da u ponašanju prelazi sve granice te da je zato "sada sve to izmislila i složila priču".

Naglasio je da će njegova kći vjerojatno tužiti Amiće za štetu koju joj nanose stotinjak njihovih koza, ali "da to tim Romima nije ništa", jer da oni "imaju milijun eura vrijedan vozni park, poslovne prostore u Gospiću i drugdje, stalno kupuju imanja i ubiru milijune eura poticaja od države i nije ih briga za druge".

"Oni su kupili Korenicu i Udbinu, imaju ispašu od Perušića do Udbine, inače bez dana radnog staža", izjavio je Turić.

Mještani se boje Roma i žive u neslobodi i neravnopravnosti

Iako je načelnik općine Perušić, navodi da je lokalna samouprava nemoćna u zavođenju reda, da zakon ne vrijedi jednako za sve te da se ostali mještani "boje Roma i žive u neslobodi i neravnopravnosti".

"Član sam HDZ-a, poštujem premijera Plenkovića i organe vlasti u Zagrebu, ali Hrvatska nije samo Zagreb. Treba otvoriti temu poticaja, temu neravnopravnog razvoja Hrvatske, funkcioniranja pravne države i neću u ovom slučaju stati na 'rekla-kazala', idem do kraja", zaključio je Turić, pišu  mediji. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju