Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjI TO NIJE SVE Medijski balavac od Turističke zajednice općine Plitvička jezera zaradio 270 tisuća kuna

13.09.2020 20:00:59
Ante Fumić, vlasnik tvrtke Prilike Like i vlasnik portala Lika Club osim sa Gospićem već godinama imao je unosni poslovni odnos sa Turističkom zajednicom općine Plitvička jezera. 

USLUGE OD 270 TISUĆA KUNA

Fumić je od jeseni 2016.godine do ožujka ove godine svoje usluge Turističkoj zajednici općine Plitvička jezera naplatio u visini od čak 270 tisuća kuna

U slučaju afere Marketing u Gospiću medijski balavac je skupi posao od ukupno 225 tisuća kuna dobio putem bagatelne jednostave nabave, kako je dobivao velike ugovore sa TZO Plitvička jezera nije poznato.
Medijski balavac, koji bez obraza i srama o drugim portalima u Lici piše da svaki dan siju zlo poslovnu suradnju sa TZO Plitvička jezera počeo 01.rujna 2016.godine i trajala je do 31. ožujka ove godine kada je suradnju prekinula viša sila - Korona.
Tada su tvrde nam naši izvori iz Korenice i Plitvičkih jezera mnogi pitali kako je medijski balavac uspio prodati svoj marketing jednoj od najbogatijih Turističkih zajednica u kontinentalnom dijelu Hrvatske, koja godišnje ima proračun od oko 2.5 milijuna kuna, bez gotovo nikakvih poslovnih referenci jer tvrtka je osnovana samo godinu dana prije.
Dugogodišnji veliki financijski poslovi definirani je godišnjim Ugovorima između TZ Plitvička jezera i tvrtke medijskog balavca iz Zagreba koji nakon što je 31. ožujka ove godine TZ Plitvička jezera prekinula ugovor zbog korone, medijskog balavca nije spriječila korona da već iduću dan 01. travnja potpiše Poslovni Ugovor sa gradom Gospićem u visini od 225 tisuća kuna i otvori aferu Marketing u glavnom ličkom gradu.
Maja Škić direktorica TZO Plitvička jezera kaže da tada mladu tvrtku medijskog balavca angažirali da unaprijedi i poboljša društvene mreže TZO Plitvička Jezera Facebook stranica : Visit Plitvice Lakes, Instagram profil Visit Plitvice Lakes i Twitter profil Visit Plitvice Lakes. Osim sa tvrtkom medijskog balavca TZ Plitvička jezera usporedo je godinama imala poslovni Ugovor sa portalom LIKA CLUB.eu .
Upravo službene informacija pobijaju tezu i laži kako tvrtka Prilike Like nema veze sa portalom Lika Club, jer je marketing jedno, a novinarstvo i mediji drugo, što su danima obmanjivali javnost čelnici Gospića.
Portal Lika Club je usporedno sa marketingom godinama je na portalu objavljivao bannere TZ na naslovnici portala u trajanju 365 dana, objave sponzoriranih promotivnih članaka , što je dogovoreno na godišnjoj razini, pojašnjava Šikić.
Dali je portal Lika Club posebno naplaćivao usluge nije poznato.
Javnost zanima kojim je kanalima tvrtka Prilike Like godinama dobivala unosne poslovne Ugovore, jer tvrtka je dobila poslove pokraj renomiranih marketinških tvrtki u Hrvatskoj, što je zanimljivo i sa aspekta afere Marketing u Gospiću. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju