Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjUdbaške igre medijskog balavca

16.09.2020 21:42:19

Danas je na Facebooku aktiviran profil anonimnog autora koji se uključuje u medijska previranja i razotkrivanje “kamatara” koji se predstavljaju kao novinari u Gospiću, piše  portal  Lika Club, vlasnika  medijskog  balavca  iz  Zagreba  Ante  Fumića. Očekivana  je  to reakcija  medijskog  balavca  nakon  što  je  Slobodna  Lika  počela  otkrivati  namještanje  skupih  poslova. Balavac  se  počeo  baviti  udbaškim  metodama  


Na Facebooku je jučer aktiviran profil “Slobodna Kamatarka”, a priča neodoljivo podsjeća na ismijavanje jednog lokalnog ličkog bloga koji se naziva medijem. Riječ je o blogu, neupitne nepismenosti (op.a. po riječima neovisnih lektora),  čiji je jedini novinar izbačen iz Hrvatskog novinarskog društva još 2015. godine, ali s obzirom na hrvatske zakone i dalje svakodnevno psihički maltretira sugrađane u Gospiću i provodi sustavan teror na jednom dijelu građana iz Gospića.

Netko s Plitvičkih jezera to zna, poručuje objavama to Slobodna Kamatarka, profil koji je jučer pokrenut a prva objava bila mu je “Slobodna banka obavještava, zbog krize korona virusa kamata je skočila za sljedeče korisnike; Gospić, OPG-i, i Kovačević” s popratnom fotografijom ličkog blogera.

Već navečer, stvar je postala jasnija i objavljena je nova fotomontaža, tzv. meme dječačića koji plače, a predstavlja “Željka”. Tekst koji prati kamatarenje iz Gospića je sljedeći;

  • Željko što se sad dogodilo s kamatama, što plačeš
  • Ja sam najbolje kamatario a imaju portali koji samo usluge naplate i ne pljuju nikog
  • A daaaj naći ćeš ti već nekog

Tekst je kratak i jasan, lička javnost zna da je svaka slučajnost sa stvarnim osobama potpuno slučajna. Pogledajte kreativni uradak u nastavku, piše  medijski  balavac  Ante  Fumić. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju