Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMinistarica poljoprivrede : Lika privlači interes za idealan odabir mjesta za život

03.10.2020 08:31:47
Danas sam nazočila otvorenju tradicionalne manifestacije Jesen u Lici, koja po 22. put zaredom okuplja proizvođače i zaljubljenike u tradicijske proizvode. Manifestacija je od izuzetnog značaja za mala poljoprivredna gospodarstva i male poduzetnike s primorskog i ličkog dijela Ličko-senjske županije te ruralnih prostora iz cijele #HR jer im pruža mogućnost za izlaganje brojnih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Proizvodnja prehrambenih proizvoda visoke kvalitete prepoznatljivih i na razini #EU , kao i svaki prijavljeni projekt povećavaju kvalitetu života stanovnika Like, a u godinama koje slijede cilj je osmišljenim mjerama ovo područje privući ne samo interes za ulaganja, već i interes za odabir Like kao mjesta idealnog za život, napisala je nakon otvaranja manifestacije Jesen u Lici Marija Vučković.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju